Багато хто з політиків вважають, що у разі обрання Трампа на пост Президента США, він припинить допомогу Україні, віддасть її території і говоритиме напряму з Путіним, аби змусити українців до ганебного миру. А от держсекретар США часів Трампа Борис Пінкус закликає в такі плітки не вірити, адже він знає зі своїх джерел, як насправді вчинить Трамп.

45-й президент США та кандидат на президентських виборах 2024 року Дональд Трамп планує у разі своєї перемоги запропонувати російському диктатору Володимиру Путіну забратися з усіх окупованих територій України. Інакше він надасть Києву все необхідне суперсучасне озброєння .

Про це заявив керівник окружного відділення Республіканської партії у 45-му окрузі Асамблеї штату Нью-Йорк, держсекретар США часів Трампа Борис Пінкус . В ефірі телеканалу "Київ24" він розповів, що має інформацію про мирний план Трампа зі своїх джерел.

"План у Трампа з інформації, що є в нас із джерел, такий: він запропонує Путіну піти з усіх окупованих територій, він йому дасть час, короткий час", – сказав Пінкус.

В іншому разі Трамп "просто скаже, що буде змушений дати суперсучасні види озброєнь, які ще ніколи ніхто за кордоном не отримував".

"А от Україна отримає (зброю. – Ред.) в необмеженій кількості, щоб Україна могла просто силою викинути цих варварів за кордони 91-го року. Такий буде план Трампа", – стверджує Пінкус.

Популярні новини зараз

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Читайте також:

Просто анекдот: чоловіки втекли з бусика ТЦК, коли той зупинився на заправці – відео втечі

Росіяни виють, Путін мовчить: у Росії різко перестали працювати банкомати, найпотужніша атака на банки

Таке вперше: Україна завдала удару по російському стратегічному бомбардувальнику Ту-22 МЗ за дві тисячі кілометрів від наших кордонів