Свого часу селище Кирилівка на узбережжі Азовського моря було найпопулярнішим сімейним курортом в Україні. Ще б пак, чисте, неглибоке і прогріте сонцем море відмінно підходить для комфортного відпочинку з дітьми. Ось тільки третє літо поспіль найпопулярніше українське курортне селище Кирилівка в Запорізькій області знаходиться під російською окупацією. За цей час селище перетворилося на військову базу, адже до Азовського узбережжя нашим військовим дістатися важко. У Мережі показали нову реальність на курорті.

Так, український журналіст Денис Казанський опублікував відео із місцевого кафе, де можна побачити "цікаву" публіку. На кадрах видно, як чоловіки кавказької зовнішності танцюють лезгінку.

Він не повідомив, у якому закладі було знято це відео та не наводить інших подробиць.

"Російський світ прийшов...", - написав Казанський у підписі під відео.

Зазначимо, що за три роки окупації популярного раніше курорту, росіяни привласнили та пограбували велику кількість готелів та баз відпочинку – від елітних до совдепівських. Причому у розвиток інфраструктури курорту вони не вклали жодної копійки, а видають досягнення українських власників за свої "досягнення". При цьому багато баз відпочинку пошкоджені після штормів, розкрадені або просто занедбані.

Адже до повномасштабного вторгнення Росії в Україну Кирилівка щорічно приймала до 2 мільйонів туристів.

Популярні новини зараз

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Варто зазначити, що раніше голова Запорізької обласної адміністрації Іван Федоров писав, що окупаційні сили перетворили рекреаційну зону Кирилівки на мілітаризований район, зруйнувавши туристичну інфраструктуру та закривши доступ до моря. Вихід на пляж обмежений, а бази відпочинку використовуються для військових потреб. Замість традиційного відпочинку на морі, дітей та дорослих відправляють у віддалені регіони Росії.

При цьому влада залучає відпочиваючих із Ростовської, Самарської, Тюменської та Іркутської областей, щоб було за спинами ховати військову техніку та особовий склад росіян.

Читайте також:

Такого ще не було: ТЦК нагрянули з перевіркою на найбільший в Україні завод - ціла робоча зміна потрапила на повну

До Росії прийшло вогняне пекло: горять машини, бази відпочинку, росіяни благають небеса про пощаду

Такого ще не було: відомий український мер очолював цілу банду, яка займалася рекетом – він уже у кайданках