Нещодавно на Херсонщині жителям заборонили відвідувати прибережні території вздовж правого берега та рух авто на трасі Мар'янське-Берислав. Таке рішення було прийняте з метою недопущення пошкодження оборонних споруд та інших об'єктів фортифікаційного призначення. І ось чергове обмеження.

Так, стало відомо, що на Херсонщині, згідно з наказом коменданта, впроваджують особливий режим в'їзду та виїзду на територію області.

Про це повідомила прес-служба Херсонської ОВ у середу, 17 липня, пояснивши, що метою рішення є забезпечення належної організації та контролю пропускного режиму на блокпостах.

Там наголосили, що це стосується як громадян України, так і іноземців та осіб без громадянства.

"Згідно з наказом "Повідомлення про пересування" слід надсилати на електронну пошту Комендатури Херсонської області: kherson.komendant@post.mil.gov.ua", - сказано в офіційному повідомленні.

Зазначимо, що Херсон та Херсонська область перебувають під постійним вогнем російських оккупантів.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Показати ще

Так, у середу 17 липня 2024 року під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Садове, Білозерка, Кізоміс, Придніпровське, Громадне, Широка Балка, Берислав, Новоберислав, Михайлівка, Львові, Саблуківка, Червоне, Нововоронцовка та Херсон.

Окупанти потрапили до сільгосппідприємства; житлові квартали населених пунктів області, у тому числі 4 багатоповерхівки та 22 приватні будинки. Пошкоджено господарські будівлі та автомобілі.

Через російську агресію шестеро людей отримали поранення.

А за день до того на Херсонщині російські військові потрапили до дошкільного навчального закладу, торгових приміщень та вежі стільникового зв'язку; житлові квартали населених пунктів області, у тому числі 7 багатоповерхівок та 19 приватних будинків. Були пошкоджені ангарні приміщення та приватні автомобілі.

До речі, з 1 серпня 2024 року в окупованій частині Херсонської області розпочне діяти особливий режим перебування цивільних осіб на територіях за 15 км від лінії фронту.

"Доступ до 15-кілометрової зони здійснюватиметься виключно за перепустками згідно з інструкцією про особливий режим перебування цивільних осіб на території прифронтової смуги Херсонської області", - заявив так званий голова регіону Володимир Сальдо у своєму телеграм-каналі.

Читайте також:

Путін в істериці: наказав бити дронами по українських полях, щоб спалити весь урожай

Тепер проблеми почнуться у кожного: що станеться, якщо ви проігноруєте повістку поштою

Потужна аварія на Львівщині: у маршрутки знесло передню частину після удару з бензовозом – без жертв не обійшлося