З наближенням Нового року та святковими гуляннями дуже важливо задуматися про своє здоров'я. Кардіолог Елізабет Клодас, засновниця клініки профілактичної кардіології в Міннесоті, дає поради про продукти та напої, яких слід уникати в період Різдва та Нового року:

Егг-ног.

Цей напій багатий калоріями, холестерином, насиченими жирами та цукром, що робить його одним із найменш сприятливих варіантів. Лікар Клодас застерігає від його вживання через його несприятливий вплив на здоров'я.

Булочки та хліб.

Незважаючи на спокусу, випічка містить порожні калорії та надлишок натрію, що потенційно підвищує кров'яний тиск. Доктор Клодас пропонує пам'ятати про ці речі, щоб покращити здоров'я серця.

Перекушування перед вечерею.

Популярні новини зараз

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Уникайте перекушування перед вечерею, оскільки вони часто містять багато калорій і мало поживних речовин. Відмова від цих продуктів допомагає заощадити калорії, натрій та жир, дозволяючи перейти на більш поживні варіанти.

Змішані напої.

Лікар Клодас рекомендує звести до мінімуму або уникати коктейлів під час свят. Змішані алкогольні напої можуть містити непотрібні калорії та цукор, що негативно впливає на здоров'я серця, порушуючи ритм та підвищуючи кров'яний тиск.

Солодощі.

Будьте обережні з солодощами і намагайтеся вживати їх в помірних кількостях. Лікар Клодас радить не їсти солодке після вечері, щоб не перевантажувати шлунок додатковою їжею. Через їхню калорійність спалювання цих ласощів може вимагати значних витрат часу на фізичну активність.

Хоча усвідомлений вибір продуктів харчування має вирішальне значення, доктор Клодас наголошує на важливості комплексного підходу до здоров'я.

Регулярної детоксикації організму можна сприяти завдяки поєднанню Лімфоміозоту і Галіума-Хеля, що володіє імуномодулюючими, протизапальними, дренажними та детоксикаційними властивостями. Такий підхід сприяє загальному комфорту та благополуччю.

Читайте також:

Тепер часник точно не засихатиме: що потрібно зробити, щоб уникнути найбільшої проблеми

Це стане справжнім випробуванням: три знаки Зодіаку, які поринуть у минуле

Пенсії підвищать уже у січні: хто отримає більше, а кого це взагалі не торкнеться