У відповідь на недавню хакерську атаку, що спричинила перебої в обслуговуванні, оператор мобільного зв'язку «Київстар» оголосив про відміну планових тарифних зборів для всіх своїх абонентів як компенсацію.

Про це пише «obozrevatel»

Сюди входять абоненти передоплати, контракту та домашнього інтернету, з яких у період з 22 грудня до 21 січня не стягуватиметься планова плата за пакет послуг.

Для користувачів «Домашнього Інтернету» від «Київстар» та «Все разом» планова плата за пакет послуг з 1 по 31 січня також буде скасована автоматично. Корпоративні клієнти «Київстар» отримають 100% знижку на тарифи на послуги мобільного зв'язку, фіксованого Інтернету, передачі даних та телефонії, що діє з 1 до 31 січня.

Додатково "Київстар" виділив 100 мільйонів гривень на потреби Збройних Сил України, докладнішу інформацію про виділення цих коштів буде надано пізніше. Компанія висловила подяку своїм клієнтам, партнерам та державним органам за підтримку у цій непростій ситуації.

"Ми вдячні всім нашим клієнтам, партнерам, державним органам, особливо СБУ, за те, що у такій критичній ситуації продовжували підтримувати та вірити у нас. У соцмережах ми бачили багато пропозицій перенаправити персональні компенсації клієнтів на допомогу ЗСУ. Ми вирішили не обирати – компенсації чи донат. Тому, крім скасування плати за тариф, "Київстар" виділяє 100 мільйонів грн на потреби ЗСУ", – зазначив президент компанії Олександр Комаров.

Популярні новини зараз

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Станом на 21 грудня у "Київстарі" повідомили, що працюють всі основні послуги, включаючи голосовий зв'язок, мобільний інтернет, СМС, послуги роумінгу, домашній інтернет, сайт та додаток "Мій Київстар", відправку SMS та повідомлень Viber, доступ до послуг телефонії та послуги фіксованого телефонного зв'язку на базі LTE.

У компанії визнали, що можуть виникнути ситуаційні труднощі в роботі сервісу, але запевнили користувачів, що докладаються зусилля для їхнього швидкого усунення.

"Ситуативно можуть виникати труднощі в роботі цих сервісів. Однак ми докладаємо максимум зусиль, щоб їх оперативно усунути", – зазначили у "Київстарі".

Читайте також:

Спробуйте цей простий спосіб: як позбутися гризунів на городі, не використовуючи хімію

Вона вийде просто божественною: як приготувати справжній маринад для качки перед її запіканням у духовці

Пенсії до 1 квітня: що потрібно знати українцям, які одержують виплати в Ощадбанку