Для заморожування підходять лише стиглі, не перестиглі та без пошкодження овочі. Добре вимийте томати та викладіть їх на рушник.

Перший метод. Помідори ошпарити, зняти шкірку. Тепер їх потрібно дрібно нарізати, обережно викласти брусочком і загорнути в харчову плівку.

Такі заготовки найзручніші для приготування різних страв.

Другий спосіб . Він для чері. Помийте їх і розкладіть на рівну поверхню на відстані один від одного. Коли вони заморозяться, можна перекласти у контейнер.

Підійдуть для овочевих запіканок, можна розрізати навпіл, розморозити та використовувати у салатах.

Третій спосіб . Помідори слід перетерти на тертці. Шкірка не потрібна. Заморозьте сік з м'якоттю будь-якими зручними порціями.

Популярні новини зараз

Нові графіки відключення світла: все кардинально зміниться

Кацурін був в залі? Надя Дорофєєва вперше за довгий час зробила це з "колишнім", який вийшов до неї просто на сцену

Як кішка із собакою: знаки Зодіаку, які не зможуть побудувати гармонійні стосунки

План поділу України таки існує: у ГУР сказали, які регіони путін хоче залишити, як "спірні"

Показати ще

Це можуть бути пакети або форми для льоду. Декілька таких "таблеток" можна додати в піджарку для борщу, харчо або в соуси.

Четвертий спосіб . Це заморожування томатної пасти. Помідори потрібно перекрутити, попередньо знявши шкірку. Спеції та зелень додаються до смаку.

Таку заготівлю також можна заморозити у формах для льоду. Підійде для борщу та солянки, для соусів до макаронів та рису.

Читайте також:

Збирайте пелюстки троянд: рецепт ніжного варення з троянд, в яке ви закохаєтеся

Допоможе скисле молоко: спробуйте це добриво і ви здивуєтеся врожаю огірків

Одна велика котлета на всю родину: рецепт м'ясної запіканки з фаршем та яєчним прошарком по-німецьки