Практично всі знають, що співачка Оля Полякова та бізнесмен Вадим Буряковський одружилися менше ніж через рік після знайомства, коли зірка завагітніла. І ось уже 17 років вони разом і виховують двох доньок – Машу та Алісу. Швидше за все через велику різницю у віці, їх пару постійно підозрюють у кризі відносин, а нещодавно шанувальники їх зовсім розвели.

Так, українська співачка Оля Полякова днями поскаржилася, що довкола її особистого життя останнім часом ходить багато чуток.

"Хтось пустив чутку, що я розлучилася з Вадиком. Я не розумію, звідки ці ноги взагалі ростуть, тому що і моєму Вадику його друзі запитували: "Ви що, розлучилися?" Хтось пустив цей слух. з Вадиком", – заявила співачка.

При цьому співачка не розуміє, хто розпустив ці плітки. Однак, за її словами, все дійшло до того, що вже знайомі запитують про це безпосередньо у її чоловіка. Тому 21 грудня у новому випуску спільного з українською ведучою Машею Єфросініною YouTube-шоу "Дорослі дівчата" Полякова вирішила розставити всі крапки над "І" у цьому питанні.

Полякова поспішила запевнити своїх шанувальників, що жодного розлучення не було. Більше того, 43-річна співачка наголосила, що війна згуртувала її з 60-річним чоловіком, хоча вони зараз і живуть окремо.

Щоправда, Ольга Полякова зізналася, що через життя на відстані вони з чоловіком відвикли один від одного, тому коли вони знаходяться разом на одній території, то можуть дуже сваритися.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

"Сваримося так, що просто не можемо один одного витримувати, бо звикли жити на відстані. Це жахливо. І я розумію, що якщо ми почнемо жити разом, якщо до цього не розбіжимося, то треба буде знову звикати. Але я не розлучилася і не збираюся. Досить розпускати ці плітки", − заявила співачка.

До речі, Єфросиніна підтвердила слова Полякової, зізнавшись, що в неї також питали розлучення співачки з чоловіком.

Нагадаємо, що після нападу РФ на Україну 24 лютого 2022 року Полякова разом із дітьми поїхала до Франції, а її чоловік записався до тероборони. У червні 2022 року Буряковському виповнилося 60 років і після цього він періодично зміг виїжджати за кордон, щоб зустрітися із дружиною та доньками.

Читайте також:

Стрункий чоловік у кашкеті: донька Олі Полякової показала зустріч із батьком. Фото

З обличчям щось не так: дочка Олі Полякової здивувала зовнішністю. Не знає, як із цим жити

Форми стали соковитішими: Оля Полякова показала себе в облягаючому комбінезоні