Американський державний і політичний діяч, член Демократичної партії, 46-й президент США, що діє, і головний союзник України Джо Байден публічно заявив, що росія вже програла у війні проти України. Однак він упевнений, що сідати за стіл переговорів із терористом путіним все одно доведеться.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "glavred"

За словами президента Америки, Київ буде змушений сісти за стіл переговорів із путінним, незважаючи навіть на те, що він є ворогом. Джо Байден вважає, що це є основою міжнародної політики.

На спільній прес-конференції з президентом України Володимиром Зеленським у Вашингтоні Джо Байден заявив: «Вся політика – персональна, вона про те, щоб дивитися у вічі. Немає заміни тому, щоб сідати один проти одного і дивитися в очі, друг це чи ворог».

Окрім цього, глава США сказав, що росія вже програє у війні проти України. Це чітко зрозуміло з того, що путін наказав знищувати цивільні об'єкти.

"Цей хлопець, він програє. Він уже програвав у минулому. Ми із Зеленським разом зробимо все, щоб цей хлопець не переміг", - публічно заявив Джо Байден.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Також Володимир Зеленський прокоментував свій візит до США, сказавши: «Ми вийшли на рівень реального союзництва, яке наповнене змістом».

Читайте також:

Масовані атаки піхотних військ: у Зеленського розповіли про нову напасть з боку росії

"Розбив надії кремля": ЗМІ розповіли, як путін назвав Зеленського, сховавшись від нього

"Буде важка боротьба": Зеленський розповів про звільнення Криму