У мережі з'явилася інформація про те, що легендарний актор, продюсер та музикант відомий як «міцний горішок» Брюс Вілліс незабаром стане дідусем. Так, дочка Брюса Вілліса та Демі Мур вперше стане мамою у 34 роки.

Цю інформацію дочка легендарних акторів опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Дочка Брюса Вілліса спеціально вирушила до соціальної мережі, щоб порадувати своїх фоловерів несподіваною інформацією. Вона показала свій великий живіт і заявила про те, що чекає на первістка.

Крім цього, вона показала і свою молоду людину, музиканта Дерека Річарда Томаса, який буде батьком її майбутньої дитини. Однак на даний момент стать первістка ще не відома.

Також знаменитий журнал People зазначив, що відомий 67-річний «Міцний горішок» вперше стане дідусем, так само як і його колишня дружина 60-річна Демі Мур.

Крім цього, всім фанатам зіркової пари нагадали, що, на превеликий жаль, у легендарного американського актора Брюса Вілліса було діагностовано невиліковну хворобу, яка пов'язана з порушенням мови.

Популярні новини зараз

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Варто зазначити, що фанати зіркової пари не змогли утримати своїх емоцій від радісної новини про те, що їхня дочка скоро народить свого первістка. Шанувальники не стали мовчати і почали вітати дочку Демі Мур та Брюса Вілліса.

Читайте також:

Спалила: донька Брюса Вілліса випадково показала свою нижню білизну прямо на виставці

Дружина хворого Брюса Вілліса показала, як зараз виглядає зірка кіно

Мільйони шанувальників у жалобі: не стало зірки «Хрещеного батька». Він був легендою кінематографа