Українці чудово розуміють, навіщо країна-терористка росія бомбить Україну іранськими дронами-камікадзе. Путиністи хочуть у будь-який спосіб знищити українську інфраструктуру, щоб залишити нас без світла, води та тепла. Також останнім часом росіяни почали запускати дрони-камекадзе Києвом у нічний час доби, оскільки їх важче помітити.

Цю публікацію розмістили на порталі «obozrevatel»

Важливо відзначити, що росія свідомо почала бомбардувати Україну вночі доби. Це пов'язано з тим, що українські ППО показують відмінний результат і російські терористи сподіваються, що бомбардувати Україну, особливо Київ, краще вночі.

Завдяки німецьким самохідним установкам Gepard, іранські дрони-камікадзе, які запускає росія, здебільшого виявляються збитими.

Український журналіст та військовий експерт Сергій Згурець сказав, що 19 грудня, під час нічної атаки по Києву, завдяки Gepard було збито 30 дронів із 35.

"Це досить високий показник роботи нашої системи ППО. Ворог відновив удари по території України після того, як отримав нову партію дронів-камікадзе з Ірану. За словами президента Володимира Зеленського, в Росію з Ірану було поставлено їх понад 250. Показовий у цьому нападі , що ворог переніс стартові майданчики для запуску цих дронів із Криму на територію Краснодарського краю", – заявив військовий експерт.

Популярні новини зараз

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Читайте також:

Купуйте цеглу: як при відключенні світла зробити саморобний обігрівач

Відключало українцям світло: СБУ затримала путінського шкідника, через який люди сиділи у темряві