Синоптики назвали регіони, в які повертаються дощі

Цього літа погода в Україні кидається з крайності в крайність: то країну заливають потужні зливи з градом, то накриває аномальна спека, від якої практично не врятуватися. Останні дні українці могли насолоджуватися помірно теплою і сухою погодою, проте найближчим часом обстановка зміниться. Синоптики анонсували повернення дощів. Які регіони заллє, йдеться в прогнозі Укргідрометцентру.

Тиждень розпочався з переважно сухої погоди, лише на крайньому заході синоптики прогнозували невеликі дощі та грози. Денна температура повітря в понеділок 26 липня варіювалася від 26 до 31 градуса вище нуля. Вівторок, 27 липня практично не буде відрізнятися - прогнозуються короткочасні дощі в західних регіонах країни.
Вже в середу, 28 липня дощова погода почне "розповзатися" по Україні. Дощі накриють центральні та північні регіони. Разом з тим синоптики відзначають, що температура повітря знижуватися не буде. Стовпчики термометрів будуть як і раніше показувати від 25 до 31 градуса спеки.

Вже зовсім скоро настане останній місяць літа, який за прогнозами синоптиків, буде найспекотнішим. У першій половині серпня очікується спекотна і суха погода, яка протримається близько двох тижнів. У другій половині місяця почне поступово холоднішати. Вересень очікується теплим і комфортним, але з другої половини місяця почне холоднішати. У жовтні погода також буде комфортною, практично без дощів. В середині місяця прогнозується тривале бабине літо. А ось Листопад буде куди більш суворим. Синоптики прогнозують рясні дощі, сніг і нічні заморозки.

Раніше портал Hyser повідомляв, що в Україні оголосили штормове попередження.

Також наш портал інформував, що по Одеській області вдарила потужна стихія.

Нагадаємо, що Україну накриють аномалії. Синоптики розповіли, де буде найгірше.

Популярні новини зараз

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще