У Кирилівці оригінально відкрили новий сезон

Календарне літо настало вже як два тижні тому, але погода, схоже, забула про це. Однак це зовсім не привід відкладати відпочинок і веселощі. Саме так подумали в Кирилівці, де відпочиваючі змогли спостерігати компанію Дідів Морозів, яка захопила корабель. Курйозним відео поділився портал РІА Мелітополь.

Не літня погода, яка спостерігається в Україні з самого початку червня перекреслила плани багатьох щодо відпочинку. Через дощі пляжний сезон в Україні починається із запізненням, зокрема така ситуація в Кирилівці.

Однак місцеві жителі вирішили не засмучуватися через природні катаклізми і повеселиться всупереч всім примхам погоди. Так, на курорті вирішили незвично відкрити пляжний сезон. Компанія Дідів Морозів "захопила" кораблі, який пристосували до автомобіля і встановили на нього ялинку. Так весела компанія проїхалася по Федотовій косі.

Варто відзначити, що задумка вдалася на всі 100%, адже незвичайний транспорт і Діди Морози в розпал літа змусили посміхнутися тих, хто вже зажурив через зіпсовану погодою відпустку.

До слова, курйозні ситуації на українських курортах не рідкість. Так, нещодавно в мережі поширилося кумедне відео, на якому комунальники в Бердянську дуже "креативно" підійшли до завдання очистити пляж від водоростей. На берег викинуло багато водоростей, але комунальники вирішили особливо не морочитися і почали збирати рослини вилами і закидати з назад в море. Ефективність такої праці була не дуже, оскільки море штормило, і всі водорості поверталися на пляж. Однак ситуація дуже повеселила користувачів мережі.

Раніше портал Hyser повідомляв, що курортників поінформували про загрозу на Чорному морі.

Популярні новини зараз

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Показати ще

Також наш портал інформував, що через забруднення води в Одесі курортники сидять в готелях.

Нагадаємо, що українцям розповіли, де можна дешево відпочити на морі в Україні.