Незважаючи на те, що літній сезон почався зовсім недавно, у воді загинуло понад 20 осіб

Літо, що асоціюється у багатьох з відпочинком на водоймах, почалося зовсім недавно, проте вже за цей час у Міністерстві внутрішніх справ встигли відзвітувати про сумну статистику загиблих під час відпочинку. Про це повідомляє прес-служба МВС у Telegram.

Повідомляється, що за той короткий час, що українці вибираються на відпочинок до води, у водоймах встигло потонути 23 людини. У зв'язку з цим в Міністерстві внутрішніх справ закликали не ігнорувати правила безпечної поведінки на водоймах і зайвий раз їх нагадали.

Так, наприклад, бажаючим відпочити суворо заборонено купатися в місцях, які місцевою владою не визначені як безпечні для купання і не обладнані для цього належним чином.

Крім того, українцям нагадали про те, що під час плавання не можна залазити на попереджувальні знаки і буйки, а також стрибати у воду з великої висоти, наприклад, з катерів, мостів або інших споруд.

Крім того, рятувальники настійно не рекомендують купатися поодинці, а також використовувати для плавання невідповідні для цього пристосування, такі як дошки, камери від автомобільних шин. Також не варто під час купання вживати алкоголь.

Популярні новини зараз

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Оточення Путіна загнало його в пастку, крах неминучий: що відбувається у Кремлі

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Небезпеку становлять і рухомі плавзасоби, тому підпливати до них не можна.

Частина заборон стосуються дітей. Наприклад, їм заборонено подавати помилкові сигнали про небезпеку, дуріти у воді і жартувати. Крім того, дітям не можна купатися без супроводу дорослих. Дітям, які не вміють плавати заборонено перебувати у воді глибше, ніж по пояс.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли, які продукти небезпечно зберігати в морозилці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що матч на європейській першості з футболу зупинили через втрату свідомості одним з футболістів.

Також "Hyser" писав, що Володимир Путін відповів на провокаційне запитання журналіста про те, чи вбивця він.