"Укрзалізниця» знову потрапила в конфуз, люди були не готові до такого повороту.

Багато хто знає, що поїзди «Укрзалізниці» знаходяться хоч і не всі, але більшість, в аварійному стані. Люди часто пишуть негативні відгуки про поїздки, але керівництво компанії часто не реагує на це. Адже для того, щоб привести всі вагони в належний технічний стан потрібно багато грошей. Але те, що нещодавно сталося, змусило багатьох дуже сильно здивуватися.

Справа в тому, що кілька вагонів, які слідували за маршрутом Київ-Миколаїв просто почали протікати від сильного дощу. Вода лилася на пасажирів прямо зі стелі. Все було настільки погано, що працівники компанії видали пасажирам відра і попросили їх допомогти впоратися з цією проблемою.

Злива зі стелі в двох вагонах не припинялася практично всю поїздку, через що пасажирам доводилося весь час стежити за речами, щоб ті залишалися сухими.

В " УЗ " вже вибачилися за інцидент і розповіли, що по прибуттю на кінцеву станцію буде проведено детальний огляд вагона і його ремонт.

У Мережі вже з'явилося комічне відео, як люди з відрами бігали по всьому вагони і намагалися щось зробити, щоб якось врятувати свої речі. Адже якби вони цього не робили, то взагалі незрозуміло, чим би це все закінчилося.

Популярні новини зараз

Теплиця теж потребує догляду перед морозами: як провести дезінфекцію ґрунту правильно

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Раніше Hyser писав про те, що у Києві одна станція метро не працюватиме, жителів міста попередили.

Також писали, що в " УЗ " піднімуть вартість квитків, до чого готуватися.

Нагадаємо, що "УЗ" запустить додаткові склади на свята.