Дружина Сергія Бабкіна розповіла про те, що вони знову летять на операцію.

Не так давно стало відомо про те, що у Сергія Бабкіна була діагностована важка хвороба очей. В результаті неї він може повністю втратити зір. Тому разом з дружиною змушений шукати кращих лікарів по всьому світу, щоб врятувати зір. Сніжанна дуже переживає за нього, але при цьому не дає йому опускати руки.

На своїй сторінці в соціальній мережі вона розповіла про те, що вони знову готуються до чергової операції. Цього разу вони відправляються до Відня.

"Летимо сьогодні до Відня. Зробити третю, завершальну операцію для СБ", - написала під фото Сніжанна.

Відзначимо, що багато шанувальників підтримують співака і всю його сім'ю. Вони переживають, щоб Серей зовсім не залишився без зору. Адже це дуже небезпечна і рідкісна хвороба. Не вся терапія підходить для її лікування. У коментарях користувачі Мережі написали слова підтримки сім'ї.

"Багато безумовної любові вам, нехай все пройде найвищим, найкращим, екологічним і гармонійним для вас чином!, Нехай все пройде успішно ❤️, Щасливої дороги!❤️, Всім здоров'я і миру на землі!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷, Удачі ❤️🙌, все Буде Добре ❤️, Нехай все складеться найкращим чином❤️, нехай Бог допомагає❤️❤️❤️❤️🙌🙌🔥🔥👏👏👏❤️❤️, Дуже красиве фото, не дивлячись на те, що чорнобіле ❤ ️ ❤️❤️, Щасливої дороги і нехай все пройде найкращим чином для вас❤️❤️❤️, Удачі коханому артисту, нехай все піде найкращим чином❤️, все обов'язково пройде добре, щиро бажаю вам цього!❤️❤️❤️, Удачі!!! Нехай у вас все буде відмінно!!!",- написали фанати.

Популярні новини зараз

Різкий стрибок до 122 грн: скільки зараз коштують яйця та соняшникова олія у супермаркетах

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Раніше Hyser писав про те, що Агутін розкрив таємницю, що сталося між ним і його дружиною.

Також писали, що Джанабаєва показала своїх фанатам, як вона виглядає після пологів, перше фото в мережі за цей час.

Нагадаємо, що українські музиканти зробили великий сюрприз для українців на свято.