У романтичних стосунках тринадцятирічного блогера і восьмирічної дівчинки з України знайдено російський слід

Про те, що скандальна історія стосунків Українки Мілани та її "коханого" блогера Паші зацікавила уповноваженого з прав дітей Миколу Кулебу, а чиновник вже встиг звернутися до Міністерства внутрішніх справ та Кіберполіції України, повідомляє видання "Сегодня".

За словами дитячого омбудсмена, в результаті було з'ясовано, що слід веде в столицю Російської Федерації, Москву. Саме там був створений аккаунт Паші, і цілком можливо, що за всією цією ненормальною ситуацією стоїть серйозний бізнес, який заробляє величезні гроші на експлуатації малолітніх дітей. Однак, Микола Кулеба підкреслив, що в Україні повинні дати зрозуміти, що подібний контент неприпустимий, і якщо пустити ситуацію на самоплив, то ще не ясно чим все може закінчитися.

Також до коментарів приєдналася адвокат Тамара Бугаєць, яка уточнила, що зараз українське законодавство не забороняє неповнолітнім вступати в сексуальні відносини, а раніше чинна стаття в КК, що передбачає кримінальну відповідальність за вчинення зносин з особою, яка не досягла статевої зрілості, змінена, через те, що Україна ратифікувала Лансаротську конвенцію.

Малолітня пара. Фото: segodnya.ua

Малолітня пара. Фото: segodnya.ua

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Показати ще

Можемо нагадати, що такий резонанс у засобах масової інформації, стосунки неповнолітніх отримали після того, як стало відомо, що восьмирічна модель з Києва, Мілана Маханець, відкрито заявила про свої близькі стосунки з тринадцятирічним блогером Пашею Пай. У своєму Instagram-акаунті дівчинка зробила публікацію, на якій вона позує в тісних обіймах блогера. Крім цього, на її сторінці присутні й спільні відео, на яких видно, як неповнолітні цілуються і відвідують розважальні установи.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Володимира Путіна, на старості років, відвідала звичайна деменція.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що школярів України знову відправила на дистанційне навчання.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що прессекретар Президента України вестиме власне телевізійне шоу.