Жителів України попередили про махінації, які відбуваються на кожному кроці, але майже всі навіть і не підозрюють, що їх обдурили. Українським громадянам розповіли, які монети не варто брати як здачу в магазинах або транспорті.

Про це повідомляє портал "РБК-Україна"

Українцям розповіли, які підроблені копійки зараз ходять в обороті по території України. Є величезна ймовірність того, що вас можуть обдурити на рівному місці, а ви навіть нічого і не запідозрите.

На сьогоднішній день фальшиві гроші - не дуже рідкісне явище. Але багато українців не звертають уваги на дрібницю, яку їм так часто дають, як здачу.

У мережі розповіли про не особливо популярну монету, яку можна з легкістю прийняти за справжню. Зараз йдеться про 50 копійок, які вже рідко можна побачити на ринку.

Один чоловік розповів, як можна відрізнити підроблених 50 копійок від оригіналу.

Популярні новини зараз

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Цю людину звуть Денис, він - дуже активний користувач в соціальній мережі. На одній зі своїх сторінок він детально описав, як відрізнити підробку від справжньої монети, яка не особливо цікава українцям в наші часи. У цього чоловіка є дуже багато 50-копійчаних монет, про які він знає все. Денис поділився своїм досвідом і розповів, як розпізнати підробку.

50 94 року оригінал

50 копійок 1994 року, які мають на зображенні фігуру ромба в першій кисті, де знаходиться 4 ягоди - є справжніми. Але якщо є імітація штампа 1бак, що являє собою 4-хягодник – є фальшивкою.

50 94 року підробка

Однією з найбільш майстерних фальшивок на сьогоднішній день виявилася монета 1992 року – 50 копійок. На цій монеті присутній рідкісний штамп 1агс. Є рідкісні екземпляри монет, які досить важко розпізнати по штампах. До них відносяться 50 копійок зі штампом 1аг, його унікальна риса - в сьомий кисті відросток у формі трапеції.

50 копійок 92 року

50 копійок 1992-найпопулярніша фальшивка. Є екземпляри, які дуже легко замінити, навіть неозброєним оком видно, що цю монету ніби зліпили з пластиліну.

50 92 роки підробка

Нагадаємо, що пенсіонерам, яким за 70 будуть зроблені доплати.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі розповіли про знаки зодіаку, яких чекає багатство.