Якщо вам набридло традиційне картопляне пюре з молоком та олією, ось схвалена шеф-кухарем альтернатива, що обіцяє ніжний та повітряний гарнір. Один шеф-кухар ділиться своїм трюком: змішуємо відварену картоплю зі сметаною та яєчним жовтком.

Інгредієнти:

1 кг відвареної картоплі.

200 г сметани.

2 варені яєчні жовтки.

Інструкції:

Популярні новини зараз

Чекає на Україну вже у 2026 році: екстрасенс зробила несподіване пророцтво

Всесвіт шле вам таємні підказки: які знаки долі отримує кожен знак Зодіаку прямо зараз

"Допоможи Філіпчику": Пугачова викрила таємницю шлюбу з Кіркоровим і розтоптала міф про "велике кохання"

Кармічний розлом наближається: 5 знаків Зодіаку, яких коридор затемнень струсить найсильніше

Показати ще

У глибокій мисці з'єднайте 200 г сметани і 2 варених яєчних жовтка.

За допомогою занурювального блендера подрібніть сметану та яєчні жовтки до отримання однорідної маси.

Розминаємо відварену картоплю і додаємо сметанно-жовткову суміш.

Перемішуйте суміш доти, поки не отримаєте кремову та повітряну текстуру.

Прикрасьте готове пюре зеленню на ваш вибір.

Цей простий, але ефективний трюк обіцяє картопляне пюре, яке приємно здивує вас своєю текстурою, що тане в роті. Насолоджуйтесь покращеним гарніром!

Таким чином пропонується покращити традиційне картопляне пюре, надавши йому бархатисту текстуру за рахунок поєднання відвареної картоплі, сметани та варених яєчних жовтків.

В результаті виходить винятково ніжний та повітряний гарнір, який обіцяє порадувати ваші смакові рецептори. Цей інноваційний поворот додає нотку вишуканості класичної комфортної їжі.

Читайте також:

Чекайте на великі проблеми: що потрібно зробити, якщо пічка в автомобілі почала гріти набагато гірше. Прості поради

Вам може нашкодити ваш же стаж: пенсіонерам розповіли про причини відмови у пенсійних виплатах

Встигніть отримати: Укрпошта почала видачу безкоштовних LED-ламп