Якщо вам набридло традиційне картопляне пюре з молоком та олією, ось схвалена шеф-кухарем альтернатива, що обіцяє ніжний та повітряний гарнір. Один шеф-кухар ділиться своїм трюком: змішуємо відварену картоплю зі сметаною та яєчним жовтком.

Інгредієнти:

1 кг відвареної картоплі.

200 г сметани.

2 варені яєчні жовтки.

Інструкції:

Популярні новини зараз

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Показати ще

У глибокій мисці з'єднайте 200 г сметани і 2 варених яєчних жовтка.

За допомогою занурювального блендера подрібніть сметану та яєчні жовтки до отримання однорідної маси.

Розминаємо відварену картоплю і додаємо сметанно-жовткову суміш.

Перемішуйте суміш доти, поки не отримаєте кремову та повітряну текстуру.

Прикрасьте готове пюре зеленню на ваш вибір.

Цей простий, але ефективний трюк обіцяє картопляне пюре, яке приємно здивує вас своєю текстурою, що тане в роті. Насолоджуйтесь покращеним гарніром!

Таким чином пропонується покращити традиційне картопляне пюре, надавши йому бархатисту текстуру за рахунок поєднання відвареної картоплі, сметани та варених яєчних жовтків.

В результаті виходить винятково ніжний та повітряний гарнір, який обіцяє порадувати ваші смакові рецептори. Цей інноваційний поворот додає нотку вишуканості класичної комфортної їжі.

Читайте також:

Чекайте на великі проблеми: що потрібно зробити, якщо пічка в автомобілі почала гріти набагато гірше. Прості поради

Вам може нашкодити ваш же стаж: пенсіонерам розповіли про причини відмови у пенсійних виплатах

Встигніть отримати: Укрпошта почала видачу безкоштовних LED-ламп