Для багатьох людей випічка стає не тільки способом розслабитися, а й можливістю створити щось чудове. А для багатьох – це спосіб подарувати радість друзям та родині. Однак, навіть якщо ви слідуєте перевіреному рецепту, іноді торт чи печиво не виходять ідеальними. А все тому, що багато господинь роблять одні й ті самі помилки.
Про це пише портал Eating Well.
Існує шість навичок, які можуть завадити вам створити ідеальну випічку.
-
Покладання на час випічки, а не на візуальний індикатор: При складанні рецепта обов'язково вказується як час, так і візуальні ознаки готовності страви. Враховуючи, що всі духовки працюють по-різному, рекомендується довіряти скоріше візуальним індикаторам, ніж зазначеному часу.
-
Відсутність солі у випічці: Додавання солі в солодке може здатися незвичайним, проте сіль сприяє посиленню смаку та балансуванню солодощі. Якщо в рецепті не передбачена сіль, рекомендується додати щіпку та оцінити результат.
-
Використання форми для випікання неправильного розміру: Хороший рецепт завжди підкаже, якого розміру форму слід використовувати. Використання форми іншого розміру може змінити вигляд випічки в порівнянні з задуманим рецептом.
Популярні новини заразВелике церковне свято 5 квітня: що не можна робити сьогодні і як уберегти будинок від нещастя
"Дім там, де мама": Ектор Хіменес-Браво зміг повернутись до Колумбії після 2,5 років очікування
Сирники в духовці: рецепт теплого сніданку, який зігріє та зарядить енергією
Мама з Чернігова закрила дитину в камері схову магазину: поліція прокоментувала резонансне відео
-
Неправильна температура олії: Залежно від рецепту олія повинна бути пом'якшена до кімнатної температури або залишатися холодною. Розм'якшене вершкове масло полегшить змішування з іншими інгредієнтами, тоді як холодна олія необхідна, наприклад, для створення листкового тіста.
-
Неправильний вимір борошна: Професійні пекарі завжди вимірюють борошно вагою, оскільки обсяг борошна, заміряний об'ємною склянкою, може змінюватись.
-
Використання неефективних замін: Заміни інгредієнтів іноді неминучі, але важливо вибирати їх з розумом. Деякі заміни можуть дати аналогічний результат, в той час як інші можуть суттєво змінити смак або текстуру страви. Використовуйте заміни лише у разі потреби, щоб уникнути можливих невдач.
Читайте також:
Секрети довголіття: 100-річний дієтолог поділився порадами для здоров'я та енергії.
Руйнування м'язів та швидкий набір ваги: повсякденна звичка, яка шкодить здоров'ю та зовнішності.
Перестаньте шкодити собі: харчові звички, які "вбивають" Ваше здоров'я