Жіноче щастя та естетика багато в чому визначаються якістю харчування, а те, що ми вживаємо, впливає на внутрішні функції тіла. Окрім цього, вибір напоїв відіграє ключову роль у здоров'ї жінки.

Про це пише Foodandmood.

Експерти виділили п'ять найкорисніших напоїв для жінок, які сприяють збереженню краси та здоров'я.

Насамперед важливість чистої води в дієті кожної жінки незаперечна. Однак поряд з водою є й інші напої, які заслуговують на увагу.

Зелений чай з додаванням м'яти:

Цей напій насичений антиоксидантами, що захищають організм від впливу довкілля, зберігаючи шкіру молодою та свіжою. У ньому також містяться фітоестрогени, які підтримують гормональний баланс і зменшують ризик онкологічних захворювань. М'ята сприяє поліпшенню сну, регулює апетит і має седативні властивості.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Какао. Цей напій стимулює імунну систему та насичує організм залізом, покращуючи гемоглобін. Какао, на відміну від кави, ефективно підіймає настрій та сприятливо впливає на серцево-судинну систему. Деяким слід бути обережними з його вживанням при проблемах із травленням.

Соки, багаті на вітамін С. Натуральні соки є джерелом вітамінів і фруктози, підтримуючи високий рівень енергії. Основний акцент робиться на вітаміні С, який є потужним антиоксидантом, що уповільнює процес старіння та зміцнює імунітет.

Кефір. Цей молочний напій сприятливо впливає шлунково-кишковий тракт, збагачуючи його корисними мікроорганізмами. Здоров'я кишечника безпосередньо пов'язане з якістю шкіри та волосся.

Томатний сік. Лікопен, що міститься в ньому, має превентивні властивості проти ракових захворювань. Рекомендується вживати томатний сік щодня підтримки загального добробуту.

Читайте також:

Руйнування м'язів та швидкий набір ваги: ​​повсякденна звичка, яка шкодить здоров'ю та зовнішності

Перестаньте собі шкодити: харчові звички, які "вбивають" Ваше здоров'я

Багато хто п'є його щодня: названий найнебезпечніший для здоров'я чай - загрожує хворобами