Коли мандарини виявляються кислими, це може бути ознакою нестачі поживних речовин або пересихання ґрунту при формуванні плодів. Однак є два лайфхаки, як підсолодити кислі мандарини:
Мікрохвильовий метод.
Помістіть кислі мандарини в мікрохвильову піч на 30 секунд за максимальної потужності.
Перед вживанням дайте мандаринам, приготованим у мікрохвильовій печі, охолонути.
За бажанням, поставте мандарини на короткий час у холодильник.
Примітка.
Пенсіонерам готують "удар": виплати уріжуть у кілька разів - хто залишиться ні з чим
Дніпро в небезпеці: чому річка “цвіте” та що це означає для українців
Яблучний секрет садівників: чому не варто чекати, поки плоди самі впадуть із дерева
ОлександрЛукашенко відмовився бути президентом Білорусі… і сина Колю не поставлять в чергу спадкоємців
Після цього процесу плоди можуть не мати тривалого терміну зберігання.
Водний метод.
Наповніть миску водою оптимальної температури близько 40 градусів.
Опустіть кислі мандарини у воду приблизно десять хвилин.
Спробуйте один із фруктів, щоб перевірити, чи придбав він солодощі.
Якщо насолода задовільна, дістаньте з води інші мандарини.
Якщо смак все ж таки недостатньо солодкий, помістіть мандарини в ємність, наповнену крижаною водою.
Ці методи пропонують прості способи посилити насолоду мандаринів, які, можливо, прокис.
Читайте також:
Не повторюйте цю помилку: чому ніколи не можна чіпати вуса вашого домашнього кота
Хитрість наших бабусь: як швидко зварити горох, щоб він не був твердим та грубим