Коли мандарини виявляються кислими, це може бути ознакою нестачі поживних речовин або пересихання ґрунту при формуванні плодів. Однак є два лайфхаки, як підсолодити кислі мандарини:

Мікрохвильовий метод.

Помістіть кислі мандарини в мікрохвильову піч на 30 секунд за максимальної потужності.

Перед вживанням дайте мандаринам, приготованим у мікрохвильовій печі, охолонути.

За бажанням, поставте мандарини на короткий час у холодильник.

Примітка.

Популярні новини зараз

Анна Трінчер без спідньої білизни змусила відвисати щелепи: не дарма Тіна Кароль "захоплюється"

Потап влаштував бійку між Тіною Кароль та Світланою Лободою: епічний поєдинок та червоні труси

Юрій Ткач з" Одного разу під Полтавою" вдруге став на коліно: "У неї був шоковий стан, вона плакала"

Світлана Тарабарова вперше розкрила правду: всі її три вагітності були справжнім випробуванням

Показати ще

Після цього процесу плоди можуть не мати тривалого терміну зберігання.

Водний метод.

Наповніть миску водою оптимальної температури близько 40 градусів.

Опустіть кислі мандарини у воду приблизно десять хвилин.

Спробуйте один із фруктів, щоб перевірити, чи придбав він солодощі.

Якщо насолода задовільна, дістаньте з води інші мандарини.

Якщо смак все ж таки недостатньо солодкий, помістіть мандарини в ємність, наповнену крижаною водою.

Ці методи пропонують прості способи посилити насолоду мандаринів, які, можливо, прокис.

Читайте також:

Прикрасить будь-який стіл і заощадить ваші гроші: рецепт справжнього домашнього сиру з молока та яєць

Не повторюйте цю помилку: чому ніколи не можна чіпати вуса вашого домашнього кота

Головні правила зимового паркування: що потрібно знати, щоб несподівано не розбити свою чи чужу машину

Хитрість наших бабусь: як швидко зварити горох, щоб він не був твердим та грубим