Не потрібно дрібно нарізати картоплю перед варінням. Зазвичай, щоб приготувати середню картоплю, потрібно близько 20 хвилин.
Однак, якщо часу надміру не спостерігається, є кілька спритних прийомів, які дозволяють прискорити цей процес, не вдаючись до ретельної нарізки овочів.
-
Олія в каструлі: Додайте невеликий шматочок вершкового масла або олії прямо в каструлю з картоплею. Цей трюк дозволить заощадити до 10 хвилин часу варіння. Так само, якщо ви просто наріжете картоплю на дрібніші частини.
-
Зубочистка: У разі відсутності олії можна скористатися зубочисткою. Проткніть кожну картоплю зубочисткою, залийте водою та варіть до готовності. Хоча цей метод менш ефективний, ніж використання олії, він також допоможе прискорити процес приготування.
-
Окріп: Замість заливати картоплю холодною водою, використовуйте окріп. Цей прийом сприяє швидше приготуванню картоплі.
Таким чином, є кілька зручних хитрощів, які дозволяють заощаджувати час при варінні картоплі, при цьому уникаючи необхідності дрібної нарізки овочів.
Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені
Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження
Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом
Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці
Читайте також: