Не потрібно дрібно нарізати картоплю перед варінням. Зазвичай, щоб приготувати середню картоплю, потрібно близько 20 хвилин.
Однак, якщо часу надміру не спостерігається, є кілька спритних прийомів, які дозволяють прискорити цей процес, не вдаючись до ретельної нарізки овочів.
-
Олія в каструлі: Додайте невеликий шматочок вершкового масла або олії прямо в каструлю з картоплею. Цей трюк дозволить заощадити до 10 хвилин часу варіння. Так само, якщо ви просто наріжете картоплю на дрібніші частини.
-
Зубочистка: У разі відсутності олії можна скористатися зубочисткою. Проткніть кожну картоплю зубочисткою, залийте водою та варіть до готовності. Хоча цей метод менш ефективний, ніж використання олії, він також допоможе прискорити процес приготування.
-
Окріп: Замість заливати картоплю холодною водою, використовуйте окріп. Цей прийом сприяє швидше приготуванню картоплі.
Таким чином, є кілька зручних хитрощів, які дозволяють заощаджувати час при варінні картоплі, при цьому уникаючи необхідності дрібної нарізки овочів.
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Читайте також: