Не потрібно дрібно нарізати картоплю перед варінням. Зазвичай, щоб приготувати середню картоплю, потрібно близько 20 хвилин.

Однак, якщо часу надміру не спостерігається, є кілька спритних прийомів, які дозволяють прискорити цей процес, не вдаючись до ретельної нарізки овочів.

  1. Олія в каструлі: Додайте невеликий шматочок вершкового масла або олії прямо в каструлю з картоплею. Цей трюк дозволить заощадити до 10 хвилин часу варіння. Так само, якщо ви просто наріжете картоплю на дрібніші частини.

  2. Зубочистка: У разі відсутності олії можна скористатися зубочисткою. Проткніть кожну картоплю зубочисткою, залийте водою та варіть до готовності. Хоча цей метод менш ефективний, ніж використання олії, він також допоможе прискорити процес приготування.

  3. Окріп: Замість заливати картоплю холодною водою, використовуйте окріп. Цей прийом сприяє швидше приготуванню картоплі.

Таким чином, є кілька зручних хитрощів, які дозволяють заощаджувати час при варінні картоплі, при цьому уникаючи необхідності дрібної нарізки овочів.

Популярні новини зараз

Українці за кордоном залишаться ні з чим: біженців масово позбавлять виплат та допомоги

У 2026 році почнуть масово відбирати квартири та будинки: українців "оглушили" на рівному місці

Мороз проти батареї: чи варто сідати за електромобіль узимку, чи краще не ризикувати

Свят не буде? Українцям озвучили жорстку правду про Різдво й Новий рік - графік, який зіб’є з ніг

Показати ще

Читайте також: