Клієнтка ПриватБанку зіштовхнулася з несподіваною проблемою при спробі оплатити комунальні послуги через мобільний додаток банку — її картку було негайно заблоковано. Клієнтка поділилася своїм неприємним досвідом на порталі «Мінфін», підкресливши своє замішання та невдоволення.

За її словами, ПриватБанк помітив оплату комунальних послуг, включаючи оплату води як потенційно ризиковану транзакцію і згодом заблокував її картку. Клієнтка висловила свою недовіру, запитавши, чому звичайна оплата комунальних послуг може спричинити попередження безпеки.

«Через додаток оплачувала комунальні платежі, у тому числі за користування водою, і банк вирішив заблокувати через безпеку. Яка безпека? Ви хвилюєтеся, що я за воду плачу?» — нарікала вона.

Відділення ПриватБанку. Фото: скріншот YouTube-відео

За роз'ясненнями клієнтка звернулася до служби підтримки Приват. Проте вона повідомила, що ніхто не зміг дати чіткого пояснення блокування картки. Натомість їй порадили відвідати відділення банку та оновити свої персональні дані.

ПриватБанк відповів на скаргу, підтвердивши, що будь-яка транзакція, навіть така звичайна як оплата комунальних послуг, може бути позначена як ризикована. Служба безпеки банку розглядає такі транзакції та приймає рішення про те, дозволити чи заблокувати їх.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Показати ще

У своїй відповіді ПриватБанк заявив: «Будь-яка операція з карткою ПриватБанку може проходити додаткову перевірку в службі безпеки. Служба безпеки приймає рішення, надавати дозвіл на проведення чи ні».

Скрін скарги та відповідь Привата

Читайте також:

Пенсії призначатимуть по-новому: чому багато хто залишиться без виплат

Масштабні відключення світла вже повернули: "Перед нами важкі..."

Грошові виплати для українців: як отримати п'ятизначну суму