Ретельно помийте капусту водою, виріжте качан. У великій каструлі закип'ятіть воду, влийте оцет і додайте|добавляйте| солі. Опустіть капусту у воду і дайте залишити 1-2 хвилини.

Знімайте листя капусти по одному, не витягаючи голівку з води.

Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кубиками. Моркву очистіть від шкірки та натріть на дрібній тертці. Підсмажте овочі на олії до золотистої скоринки.

Очистіть картоплю від шкірки, помийте водою і натріть на дрібній тертці. Злийте зайву рідину від картоплі та з'єднайте з обсмаженими овочами. Солимо і перчимо начинку для голубців. Ретельно вимішайте масу.

Готове листя капусти начиніть картопляною начинкою і загорніть у голубець. Викладіть їх у каструлю, полийте сметаною та водою і доведіть до кипіння.

Гасити потрібно голубці 60-90 хвилин під закритою кришкою.

Популярні новини зараз

Не пізно посадити: 9 культур, які точно встигнуть дати врожай, якщо посадити їх у червні

Григорій Решетнік розповів, коли вийде на сцену з Винником і Потапом: "Вони так заплутались"

Перерахунок пенсій під загрозою: кого залишать без надбавок

Українців зобов'яжуть повернути гроші за субсидії на комуналку: хто залишиться без копійки вже скоро

Показати ще

Читайте також:

Порізана картопля з фаршем: рецепт ситного сніданку на всю родину

Додаємо сир та ковбаску: незвичайний рецепт "дачних голубців"

Ласощі до чаю: як зробити солодкі цукати з гарбуза. Рецепт