Ретельно помийте капусту водою, виріжте качан. У великій каструлі закип'ятіть воду, влийте оцет і додайте|добавляйте| солі. Опустіть капусту у воду і дайте залишити 1-2 хвилини.
Знімайте листя капусти по одному, не витягаючи голівку з води.
Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кубиками. Моркву очистіть від шкірки та натріть на дрібній тертці. Підсмажте овочі на олії до золотистої скоринки.
Очистіть картоплю від шкірки, помийте водою і натріть на дрібній тертці. Злийте зайву рідину від картоплі та з'єднайте з обсмаженими овочами. Солимо і перчимо начинку для голубців. Ретельно вимішайте масу.
Готове листя капусти начиніть картопляною начинкою і загорніть у голубець. Викладіть їх у каструлю, полийте сметаною та водою і доведіть до кипіння.
Гасити потрібно голубці 60-90 хвилин під закритою кришкою.
Масло дорожче, ніж у Польщі: чому українці платять за їжу більше, ніж європейці
Цей домашній малиновий мохіто зводить з розуму смаком: забудьте про лимонади з магазину з таким рецептом
ТОП-8 помилок водіїв, через які "злітають" гроші: як не платити штрафи, коли цього можна уникнути
Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада
Читайте також:
Порізана картопля з фаршем: рецепт ситного сніданку на всю родину
Додаємо сир та ковбаску: незвичайний рецепт "дачних голубців"