Продукти:
- пелюстки однієї капусти;
- 0,5 кг вареної ковбаси;
- 0,2 та 0,3 кг різних твердих сирів;
- Зелена цибуля;
- кріп;
- 3 ст.л майонезу;
- 1 морква;
- 1 часник;
- 100 гр. жарт;
- 50гр олії;
- 400гр. томатного соку до смаку.
Розбираємо капусту на листя, проварюємо їх до напівготовності.
Сир та ковбасу натираємо на тертці із середніми отворами.
До маси додаємо дрібно нарізаний кріп та зелену цибулю.
Читайте також:
Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт
Популярні новини зараз
Показати ще
Страшний сон "ухилянтів": мобілізація кардинально змінить підхід - ніяк не сховатись
Мобілізація через підробіток: чи справді студентам загрожує втрата відстрочки
Допомога із сюрпризом: переселенців змушують повертати гроші державі
Павуки атакують восени: як врятувати свій автомобіль від небажаних пасажирів
Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт
Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка