Продукти:

  • пелюстки однієї капусти;
  • 0,5 кг вареної ковбаси;
  • 0,2 та 0,3 кг різних твердих сирів;
  • Зелена цибуля;
  • кріп;
  • 3 ст.л майонезу;
  • 1 морква;
  • 1 часник;
  • 100 гр. жарт;
  • 50гр олії;
  • 400гр. томатного соку до смаку.

Розбираємо капусту на листя, проварюємо їх до напівготовності.

Сир та ковбасу натираємо на тертці із середніми отворами.

До маси додаємо дрібно нарізаний кріп та зелену цибулю.

Читайте також:

Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт

Популярні новини зараз

Не пізно посадити: 9 культур, які точно встигнуть дати врожай, якщо посадити їх у червні

Баклажан а-ля болоньєзе з фаршем і сиром в томатному соусі: рецепт смачної вечері, від якої не відірватися

Спека на городі: як врятувати рослини від перегріву коріння

Яке церковне свято 7 червня: що не можна робити і чим небезпечна вода сьогодні

Показати ще

Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт

Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка