Продукти:

  • пелюстки однієї капусти;
  • 0,5 кг вареної ковбаси;
  • 0,2 та 0,3 кг різних твердих сирів;
  • Зелена цибуля;
  • кріп;
  • 3 ст.л майонезу;
  • 1 морква;
  • 1 часник;
  • 100 гр. жарт;
  • 50гр олії;
  • 400гр. томатного соку до смаку.

Розбираємо капусту на листя, проварюємо їх до напівготовності.

Сир та ковбасу натираємо на тертці із середніми отворами.

До маси додаємо дрібно нарізаний кріп та зелену цибулю.

Читайте також:

Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт

Популярні новини зараз

Рецепт на швидку руку, коли залишився 1 день: сирна паска на Великдень-2025, як сирки з дитинства

Гороскоп на завтра, 19 квітня: Сонце у новій фазі принесе багатство – як залучити гроші

Тіна Кароль "підловилась" в готельному номері за цікавим заняттям: тепер це побачила вся Україна

Ніколи не стрижіть нігті у ці дні: на що вказують прикмети

Показати ще

Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт

Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка