Продукти:

  • пелюстки однієї капусти;
  • 0,5 кг вареної ковбаси;
  • 0,2 та 0,3 кг різних твердих сирів;
  • Зелена цибуля;
  • кріп;
  • 3 ст.л майонезу;
  • 1 морква;
  • 1 часник;
  • 100 гр. жарт;
  • 50гр олії;
  • 400гр. томатного соку до смаку.

Розбираємо капусту на листя, проварюємо їх до напівготовності.

Сир та ковбасу натираємо на тертці із середніми отворами.

До маси додаємо дрібно нарізаний кріп та зелену цибулю.

Читайте також:

Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт

Популярні новини зараз

Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Показати ще

Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт

Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка