Продукти:
- пелюстки однієї капусти;
- 0,5 кг вареної ковбаси;
- 0,2 та 0,3 кг різних твердих сирів;
- Зелена цибуля;
- кріп;
- 3 ст.л майонезу;
- 1 морква;
- 1 часник;
- 100 гр. жарт;
- 50гр олії;
- 400гр. томатного соку до смаку.
Розбираємо капусту на листя, проварюємо їх до напівготовності.
Сир та ковбасу натираємо на тертці із середніми отворами.
До маси додаємо дрібно нарізаний кріп та зелену цибулю.
Читайте також:
Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт
Популярні новини зараз
Показати ще
Ваша відстрочка під загрозою: що треба встигнути зробити до 7 серпня, аби не потрапити під мобілізацію
Втрачена мрія ЗАЗу: як в Україні могли створити свій Pontiac Fiero, унікальне авто знайшли і здивувались
Шпигунка в білому халаті: українську медсестру засудили на довічне за злив даних путінським посіпакам
Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада
Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт
Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка