Продукти:

  • буряк – 3 штуки;
  • зелена цибуля 20 г;
  • м'ята 10 г;
  • сир бринзу 100 г;
  • панірувальні сухарі 30 г;
  • яйце 2 шт.

Буряк запекти, потім почистити і натерти на великій тертці.

Зелену цибулю тонко порізати навскіс.

Бринзу нарізати маленькими кубиками. До речі, замість бринзи можна взяти якийсь свіжий сир, наприклад адигейський.

Додаємо 1 яйце, борошно, сіль, сметану.

Подавати такі оладки добре з овечим йогуртом, до якого можна додати зелену цибулю та гарбузове насіння.

Популярні новини зараз

Через цю деталь водії масово отримують штрафи: що потрібно мати в авто вже сьогодні

Тефтельки, як з дитинства: рецепт у ніжному вершково-томатному соусі до пюрешки та тепла

45 хвилин після 19 років тиші: Ірина Білик згадала стосунки з Коляденком, який довго не мав сексу

Яка дата - ідеал: 5 перевірених днів, коли у 2025 потрібно ставити ялинку, щоб 2026 був вдалим

Показати ще

Читайте також:

Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт

Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт

Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка