Продукти:

  • буряк – 3 штуки;
  • зелена цибуля 20 г;
  • м'ята 10 г;
  • сир бринзу 100 г;
  • панірувальні сухарі 30 г;
  • яйце 2 шт.

Буряк запекти, потім почистити і натерти на великій тертці.

Зелену цибулю тонко порізати навскіс.

Бринзу нарізати маленькими кубиками. До речі, замість бринзи можна взяти якийсь свіжий сир, наприклад адигейський.

Додаємо 1 яйце, борошно, сіль, сметану.

Подавати такі оладки добре з овечим йогуртом, до якого можна додати зелену цибулю та гарбузове насіння.

Популярні новини зараз

Втрачена мрія ЗАЗу: як в Україні могли створити свій Pontiac Fiero, унікальне авто знайшли і здивувались

Цей домашній малиновий мохіто зводить з розуму смаком: забудьте про лимонади з магазину з таким рецептом

Вони там не одні? NASA знову шле інопланетянам листи - що ми їм уже "напатякали" у космосі

Ще одне підвищення пенсій у 2025: чи підкинуть ще грошей до кінця року, ось що вирішив уряд

Показати ще

Читайте також:

Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт

Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт

Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка