Продукти:
- буряк – 3 штуки;
- зелена цибуля 20 г;
- м'ята 10 г;
- сир бринзу 100 г;
- панірувальні сухарі 30 г;
- яйце 2 шт.
Буряк запекти, потім почистити і натерти на великій тертці.
Зелену цибулю тонко порізати навскіс.
Бринзу нарізати маленькими кубиками. До речі, замість бринзи можна взяти якийсь свіжий сир, наприклад адигейський.
Додаємо 1 яйце, борошно, сіль, сметану.
Подавати такі оладки добре з овечим йогуртом, до якого можна додати зелену цибулю та гарбузове насіння.
Популярні новини зараз
Показати ще
Втрачена мрія ЗАЗу: як в Україні могли створити свій Pontiac Fiero, унікальне авто знайшли і здивувались
Цей домашній малиновий мохіто зводить з розуму смаком: забудьте про лимонади з магазину з таким рецептом
Вони там не одні? NASA знову шле інопланетянам листи - що ми їм уже "напатякали" у космосі
Ще одне підвищення пенсій у 2025: чи підкинуть ще грошей до кінця року, ось що вирішив уряд
Читайте також:
Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт
Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт
Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка