Продукти:
- буряк – 3 штуки;
- зелена цибуля 20 г;
- м'ята 10 г;
- сир бринзу 100 г;
- панірувальні сухарі 30 г;
- яйце 2 шт.
Буряк запекти, потім почистити і натерти на великій тертці.
Зелену цибулю тонко порізати навскіс.
Бринзу нарізати маленькими кубиками. До речі, замість бринзи можна взяти якийсь свіжий сир, наприклад адигейський.
Додаємо 1 яйце, борошно, сіль, сметану.
Подавати такі оладки добре з овечим йогуртом, до якого можна додати зелену цибулю та гарбузове насіння.
Популярні новини зараз
Показати ще
Через цю деталь водії масово отримують штрафи: що потрібно мати в авто вже сьогодні
Тефтельки, як з дитинства: рецепт у ніжному вершково-томатному соусі до пюрешки та тепла
45 хвилин після 19 років тиші: Ірина Білик згадала стосунки з Коляденком, який довго не мав сексу
Яка дата - ідеал: 5 перевірених днів, коли у 2025 потрібно ставити ялинку, щоб 2026 був вдалим
Читайте також:
Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт
Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт
Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка
