Продукти:

  • буряк – 3 штуки;
  • зелена цибуля 20 г;
  • м'ята 10 г;
  • сир бринзу 100 г;
  • панірувальні сухарі 30 г;
  • яйце 2 шт.

Буряк запекти, потім почистити і натерти на великій тертці.

Зелену цибулю тонко порізати навскіс.

Бринзу нарізати маленькими кубиками. До речі, замість бринзи можна взяти якийсь свіжий сир, наприклад адигейський.

Додаємо 1 яйце, борошно, сіль, сметану.

Подавати такі оладки добре з овечим йогуртом, до якого можна додати зелену цибулю та гарбузове насіння.

Популярні новини зараз

Війна триватиме ще роки: ветеран пояснив, чому мирні переговори – лише "танці" на крові

"Просто пук, і то непочутий": Ксенія Мішина пережила небезпеку, що змусила її переглянути життя

Одна прикраса в новорічну ніч і гроші самі знаходять вас: що надіти кожному знаку Зодіаку, щоб 2026 рік став багатим

Як вибрати "вдалу" дату для весілля, переїзду та бізнесу: пояснює нумеролог

Показати ще

Читайте також:

Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт

Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт

Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка