Шоколадні торти вважаються складними у приготуванні, до того ж вони зазвичай надто калорійні за рахунок коров'ячого молока. Ми вирішили обидві ці проблеми разом: наш торт готується за лічені хвилини всього з трьох інгредієнтів, а замість коров'ячого молока використовується набагато менш калорійне кокосове.

ДЕСЕРТ З ОВСЯНКИ КБЖУ НА 100 ГР: 312/6,0/19,5/28,2

Вага Десерту на виході 900 гр

НАМ ЗНАДОБИТЬСЯ:

Вівсяні пластівці довгого варіння 300 гр (2 склянки) Чорний шоколад 180-200 гр (2 плитки) Кокосове молоко (не менше 11% жирності) 400 мл

Змащуємо форму для запікання олією та застилаємо папером для випічки. Шоколад розтоплюємо. Тепер кокосове молоко доводимо до кипіння в сотейнику та поливаємо його розтопленим шоколадом. Залишаємо на 2 хвилини і потім перемішуємо до однорідної маси.

Популярні новини зараз

Тефтельки, як з дитинства: рецепт у ніжному вершково-томатному соусі до пюрешки та тепла

6 тисяч - і тебе не чіпають: з Ради зробили гучну заяву про мільярдну корупцію навколо мобілізації і ТЦК

Чому абрикос цвіте марно: один весняний день, що вбиває 90% майбутнього врожаю

Яка дата - ідеал: 5 перевірених днів, коли у 2025 потрібно ставити ялинку, щоб 2026 був вдалим

Показати ще

Додаємо вівсянку та знову перемішуємо. Виливаємо форму та просто охолоджуємо, запікати торт навіть не доведеться.

Читайте також:

Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт

Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт

Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка