Шоколадні торти вважаються складними у приготуванні, до того ж вони зазвичай надто калорійні за рахунок коров'ячого молока. Ми вирішили обидві ці проблеми разом: наш торт готується за лічені хвилини всього з трьох інгредієнтів, а замість коров'ячого молока використовується набагато менш калорійне кокосове.
ДЕСЕРТ З ОВСЯНКИ КБЖУ НА 100 ГР: 312/6,0/19,5/28,2
Вага Десерту на виході 900 гр
НАМ ЗНАДОБИТЬСЯ:
Вівсяні пластівці довгого варіння 300 гр (2 склянки) Чорний шоколад 180-200 гр (2 плитки) Кокосове молоко (не менше 11% жирності) 400 мл
Змащуємо форму для запікання олією та застилаємо папером для випічки. Шоколад розтоплюємо. Тепер кокосове молоко доводимо до кипіння в сотейнику та поливаємо його розтопленим шоколадом. Залишаємо на 2 хвилини і потім перемішуємо до однорідної маси.
Автомобілістів попередили: тепер хочуть позбавляти прав
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Додаємо вівсянку та знову перемішуємо. Виливаємо форму та просто охолоджуємо, запікати торт навіть не доведеться.
Читайте також:
Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт
Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт
Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка