рецепт:
- рис відварний-300 г;
- яйця-2 шт.;
- сіль - 1/3 чайної ложки;
- сухі італійські трави-1/2 ч. л.;
- паприка-1 чайна ложка;
- сухий мелений часник-1/2 ч.л.
Начинка за бажанням або:
- томатний соус-3 ст.
- солодкий болгарський перець-1/4 шт.;
- помідор-1/2 шт;
- ковбаса-70 г;
- сир-60 г;
- сухі італійські трави-1/3 ч.л.
Сковороду змастити олією, викласти рисово-яєчну масу, розрівняти, але не притискати.
Накрити кришкою та смажити на сковороді на середньому вогні або менше середнього по 5-7 хвилин з кожного боку
Сир натерти на середній тертці та змішати з дрібно нарізаною зеленню кропу.
Потім на рисовий корж у сковороді викласти підготовлену начинку.
Популярні новини зараз
Показати ще
Старі пляшки - на бій: як досвідчені городники перетворюють сміття на зброю проти шкідників
Перед Великоднем: що відбувається у найтихіший день Великого тижня 19 квітня
В Україні блокують пенсійні картки через борги за комуналку - і це законно
Посадіть моркву так, і всі сусіди збігуться за порадою: секрет по-справжньому гігантських коренеплодів
Зверху посипати сиром, перемішаним із зеленню кропу.
Накрити кришкою та почекати, коли сир повністю розплавиться.
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт