рецепт:

  • рис відварний-300 г;
  • яйця-2 шт.;
  • сіль - 1/3 чайної ложки;
  • сухі італійські трави-1/2 ч. л.;
  • паприка-1 чайна ложка;
  • сухий мелений часник-1/2 ч.л.

Начинка за бажанням або:

  • томатний соус-3 ст.
  • солодкий болгарський перець-1/4 шт.;
  • помідор-1/2 шт;
  • ковбаса-70 г;
  • сир-60 г;
  • сухі італійські трави-1/3 ч.л.

Сковороду змастити олією, викласти рисово-яєчну масу, розрівняти, але не притискати.

Накрити кришкою та смажити на сковороді на середньому вогні або менше середнього по 5-7 хвилин з кожного боку

Сир натерти на середній тертці та змішати з дрібно нарізаною зеленню кропу.

Потім на рисовий корж у сковороді викласти підготовлену начинку.

Популярні новини зараз

Старі пляшки - на бій: як досвідчені городники перетворюють сміття на зброю проти шкідників

Перед Великоднем: що відбувається у найтихіший день Великого тижня 19 квітня

В Україні блокують пенсійні картки через борги за комуналку - і це законно

Посадіть моркву так, і всі сусіди збігуться за порадою: секрет по-справжньому гігантських коренеплодів

Показати ще

Зверху посипати сиром, перемішаним із зеленню кропу.

Накрити кришкою та почекати, коли сир повністю розплавиться.

Читайте також:

Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь

Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт