рецепт:

  • рис відварний-300 г;
  • яйця-2 шт.;
  • сіль - 1/3 чайної ложки;
  • сухі італійські трави-1/2 ч. л.;
  • паприка-1 чайна ложка;
  • сухий мелений часник-1/2 ч.л.

Начинка за бажанням або:

  • томатний соус-3 ст.
  • солодкий болгарський перець-1/4 шт.;
  • помідор-1/2 шт;
  • ковбаса-70 г;
  • сир-60 г;
  • сухі італійські трави-1/3 ч.л.

Сковороду змастити олією, викласти рисово-яєчну масу, розрівняти, але не притискати.

Накрити кришкою та смажити на сковороді на середньому вогні або менше середнього по 5-7 хвилин з кожного боку

Сир натерти на середній тертці та змішати з дрібно нарізаною зеленню кропу.

Потім на рисовий корж у сковороді викласти підготовлену начинку.

Популярні новини зараз

Перець по-корейськи, який зникає першим на столі: рецепт для зимових запасів

"Ракета рознесла наш дім": співачка Олена Тополя вперше розказала, як відновлює зруйновану квартиру

Долар шокує українців? Чи злетить курс до 42 гривень вже цього місяця, прогноз курсу валют

Оля Полякова без штанів зняла Машу Єфросиніну

Показати ще

Зверху посипати сиром, перемішаним із зеленню кропу.

Накрити кришкою та почекати, коли сир повністю розплавиться.

Читайте також:

Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь

Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт