Ця заготівля помірно гостра за смаком, тому багато її їдять зі шматочком хліба, як овочеву ікру. Виходить смачна та ароматна закуска. Якщо її використовувати для приготування перших і других страв, потрібно додавати в самому кінці приготування.
Вихід приправи – 3/3,5 л
СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ:
- 2,5 кг помідорів;
- 0,5 кг солодкого червоного перцю;
- 0,5 кг моркви;
- 0,5 кг цибулі;
- 0,5 кг кислих яблук;
- 1 червоний гострий перець;
- 200 г часнику;
- 200 г олії;
- 60 г солі (1,5 ст.л. з гіркою);
- 120 г сахара (4-5 ст.л.)
Подрібнені овочі викладаємо в сотейник з розігрітою олією і обсмажуємо пару хвилин.
Через м'ясорубку пропускаємо помідори та болгарський перець. Перекладаємо овочеве пюре у сотейник. Продовжуємо готувати на малому вогні під кришкою.
До овочів додаємо пропущені через м'ясорубку яблука та гострий перець.
Повалився разом із режимом: путініст Михайло Боярський потрапив до лікарні після падіння зі сцени
Старі пляшки - на бій: як досвідчені городники перетворюють сміття на зброю проти шкідників
Ганна Трінчер розповіла про проблеми зі здоров'ям через роботу: "Іноді я взагалі не..."
Як вибратися з депресії: три простих, але реально працюючих кроки
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт