Ця заготівля помірно гостра за смаком, тому багато її їдять зі шматочком хліба, як овочеву ікру. Виходить смачна та ароматна закуска. Якщо її використовувати для приготування перших і других страв, потрібно додавати в самому кінці приготування.
Вихід приправи – 3/3,5 л
СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ:
- 2,5 кг помідорів;
- 0,5 кг солодкого червоного перцю;
- 0,5 кг моркви;
- 0,5 кг цибулі;
- 0,5 кг кислих яблук;
- 1 червоний гострий перець;
- 200 г часнику;
- 200 г олії;
- 60 г солі (1,5 ст.л. з гіркою);
- 120 г сахара (4-5 ст.л.)
Подрібнені овочі викладаємо в сотейник з розігрітою олією і обсмажуємо пару хвилин.
Через м'ясорубку пропускаємо помідори та болгарський перець. Перекладаємо овочеве пюре у сотейник. Продовжуємо готувати на малому вогні під кришкою.
До овочів додаємо пропущені через м'ясорубку яблука та гострий перець.
Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову
Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор
Це просто блаженство під картоплю: рецепт маринованого малосольного оселедця по-голландськи - це потрібно спробувати
Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт