Якщо ви ніколи не користувалися цим рецептом, то дуже дарма, адже цибульні котлети в томатному соусі виходять дуже смачними. І всього за кілька хвилин ви отримуєте страву, яка поєднується з будь-яким гарніром.
📍Інгредієнти:
- 3 ріпчасті цибулини;
- зелена цибуля – 1 пучок;
- 5 яєць;
- борошно - 200 грамів;
- томатний сік – 1 літр;
- цукор – 50 г;
- сіль,
- перець;
- олія для смаження.
Цибулю очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками і подрібнюємо в чаші комбайна.
Додаємо дрібно порізану зелену цибулю, яйця та борошно. Все ретельно перемішуємо.
Отримане "тісто" набираємо великою ложкою, викладаємо на гарячу сковороду і обсмажуємо по кілька хвилин з обох сторін.
Підготовлений томатний сік виливаємо на сковороду з олією та даємо закипіти йому.
Урожай буде найбільшим серед сусідів: які 3 дерева потрібно висадити у листопаді і як правильно це зробити
Усі проблеми вирішаться до початку 2025 року: з якими знаками Зодіаку 2024 попрощається успіхом
Грінки - це минуле століття: рецепт салату "Шпротик", який стане зіркою новорічного столу
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Виливаємо готовий томатний сік на котлетки і залишаємо під кришкою гасити 5 хвилин для того, щоб вони просочилися.
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт