Якщо ви ніколи не користувалися цим рецептом, то дуже дарма, адже цибульні котлети в томатному соусі виходять дуже смачними. І всього за кілька хвилин ви отримуєте страву, яка поєднується з будь-яким гарніром.
📍Інгредієнти:
- 3 ріпчасті цибулини;
- зелена цибуля – 1 пучок;
- 5 яєць;
- борошно - 200 грамів;
- томатний сік – 1 літр;
- цукор – 50 г;
- сіль,
- перець;
- олія для смаження.
Цибулю очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками і подрібнюємо в чаші комбайна.
Додаємо дрібно порізану зелену цибулю, яйця та борошно. Все ретельно перемішуємо.
Отримане "тісто" набираємо великою ложкою, викладаємо на гарячу сковороду і обсмажуємо по кілька хвилин з обох сторін.
Підготовлений томатний сік виливаємо на сковороду з олією та даємо закипіти йому.
Фінал "Холостяка" з Тарасом Цимбалюком: хто стане його обраницею та коли ми про все дізнаємось
Зниження мобілізаційного віку та призов студентів: українцям розповіли, хто отримає повістки
Тепер ніяк не пересидіти: мобілізація готує сюрприз "ухилянтам"
"Бусифікація" ТЦК – лише початок: мобілізація може докорінно змінитись
Виливаємо готовий томатний сік на котлетки і залишаємо під кришкою гасити 5 хвилин для того, щоб вони просочилися.
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт
