Ці смачні хрусткі кабачки – чудова закуска до пива! Подавати можна з улюбленим соусом, м'яким сиром. Смакові відтінки можна варіювати, додаючи або видаляючи спеції.
рецепт:
- кабачки-2 шт (700 г);
- сіль - 2/3 чайної ложки;
- яйця-1-2 шт.;
- панірувальні сухарі-4 ст.л.;
- часник мелений-1 ч.л;
- чорний мелений перець-щіпка;
- паприка мелена-1 ч. л.;
- орегано-0,5 ч.л. Борошно-2 ст.
Соус: Сметана-4 ст.л. Часник-1 зубок Кріп - пара гілочок
Для приготування рекомендується використовувати молоді ніжні кабачки. Якщо ж використовуються зрілі кабачки, їх необхідно очистити від шкірки.
Кабачки ретельно миємо і нарізаємо брусками завтовшки 1 см.
Випікати при t200'C 25 хвилин. Бажаний режим конвекції. Час запікання може відрізнятися залежно від духовки.
Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям
Урожай буде найбільшим серед сусідів: які 3 дерева потрібно висадити у листопаді і як правильно це зробити
"Тисяча Зеленського": скільки українців отримають і чи вистачить на всіх грошей
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт