Ці смачні хрусткі кабачки – чудова закуска до пива! Подавати можна з улюбленим соусом, м'яким сиром. Смакові відтінки можна варіювати, додаючи або видаляючи спеції.
рецепт:
- кабачки-2 шт (700 г);
- сіль - 2/3 чайної ложки;
- яйця-1-2 шт.;
- панірувальні сухарі-4 ст.л.;
- часник мелений-1 ч.л;
- чорний мелений перець-щіпка;
- паприка мелена-1 ч. л.;
- орегано-0,5 ч.л. Борошно-2 ст.
Соус: Сметана-4 ст.л. Часник-1 зубок Кріп - пара гілочок
Для приготування рекомендується використовувати молоді ніжні кабачки. Якщо ж використовуються зрілі кабачки, їх необхідно очистити від шкірки.
Кабачки ретельно миємо і нарізаємо брусками завтовшки 1 см.
Випікати при t200'C 25 хвилин. Бажаний режим конвекції. Час запікання може відрізнятися залежно від духовки.
Літо-2025 в Україні: спека, посуха та наслідок глобального потепління, до якої погоди готуватимуться всім нам
19-річна донька Ольги Фреймут Злата вивалила груди серед Лос-Анджелесу, мама одразу відреагувала
Ніколи не стрижіть нігті у ці дні: на що вказують прикмети
Із цим краще не жартувати: яку молитву читають перед випіканням паски
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт