Ці смачні хрусткі кабачки – чудова закуска до пива! Подавати можна з улюбленим соусом, м'яким сиром. Смакові відтінки можна варіювати, додаючи або видаляючи спеції.

рецепт:

  • кабачки-2 шт (700 г);
  • сіль - 2/3 чайної ложки;
  • яйця-1-2 шт.;
  • панірувальні сухарі-4 ст.л.;
  • часник мелений-1 ч.л;
  • чорний мелений перець-щіпка;
  • паприка мелена-1 ч. л.;
  • орегано-0,5 ч.л. Борошно-2 ст.

Соус: Сметана-4 ст.л. Часник-1 зубок Кріп - пара гілочок

Для приготування рекомендується використовувати молоді ніжні кабачки. Якщо ж використовуються зрілі кабачки, їх необхідно очистити від шкірки.

Кабачки ретельно миємо і нарізаємо брусками завтовшки 1 см.

Випікати при t200'C 25 хвилин. Бажаний режим конвекції. Час запікання може відрізнятися залежно від духовки.

Популярні новини зараз

Тефтельки, як з дитинства: рецепт у ніжному вершково-томатному соусі до пюрешки та тепла

45 хвилин після 19 років тиші: Ірина Білик згадала стосунки з Коляденком, який довго не мав сексу

Як обдурити весну: хитрий трюк, який змусить яблуню цвісти за вашим розкладом

Чому абрикос цвіте марно: один весняний день, що вбиває 90% майбутнього врожаю

Показати ще

Читайте також:

Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь

Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт