Ці смачні хрусткі кабачки – чудова закуска до пива! Подавати можна з улюбленим соусом, м'яким сиром. Смакові відтінки можна варіювати, додаючи або видаляючи спеції.
рецепт:
- кабачки-2 шт (700 г);
- сіль - 2/3 чайної ложки;
- яйця-1-2 шт.;
- панірувальні сухарі-4 ст.л.;
- часник мелений-1 ч.л;
- чорний мелений перець-щіпка;
- паприка мелена-1 ч. л.;
- орегано-0,5 ч.л. Борошно-2 ст.
Соус: Сметана-4 ст.л. Часник-1 зубок Кріп - пара гілочок
Для приготування рекомендується використовувати молоді ніжні кабачки. Якщо ж використовуються зрілі кабачки, їх необхідно очистити від шкірки.
Кабачки ретельно миємо і нарізаємо брусками завтовшки 1 см.
Випікати при t200'C 25 хвилин. Бажаний режим конвекції. Час запікання може відрізнятися залежно від духовки.
Тефтельки, як з дитинства: рецепт у ніжному вершково-томатному соусі до пюрешки та тепла
45 хвилин після 19 років тиші: Ірина Білик згадала стосунки з Коляденком, який довго не мав сексу
Як обдурити весну: хитрий трюк, який змусить яблуню цвісти за вашим розкладом
Чому абрикос цвіте марно: один весняний день, що вбиває 90% майбутнього врожаю
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт
