Особливість торта "Ангельський" у тому, що він складається з білкового бісквіту. Від цього ласощі і виглядають такими білосніжними і апетитними.

рецепт:

  • яєчний білок 6 шт.;
  • сіль щіпка;
  • сахар 2 ст.л;
  • лимонна кислота? ч.л;
  • цукрова пудра 2 ст.
  • мука 80 грам.

Для крему необхідно:

  • яєчний жовток 6 шт.;
  • цукор 150 г;
  • ванілін 1 г;
  • молоко 200 мл;
  • мука 1 ст.л;
  • вершкове масло|мастило| 100 гр.

Форма для випікання знадобиться діаметром 20 см.

Для прикраси використовуються кокосова стружка та білий шоколад.

Насамперед потрібно відокремити білки від жовтків.

Популярні новини зараз

Грінки - це минуле століття: рецепт салату "Шпротик", який стане зіркою новорічного столу

"Тисяча Зеленського": скільки українців отримають і чи вистачить на всіх грошей

Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Показати ще

Так, із жовтків готується крем. Додаємо до них цукру та ванілін. Перемішайте, вмішайте в масу молоко. Коли цукор розчиниться, додайте|добавляйте| до суміші 1 ст. л. борошна.

Постійно помішуючи, доведіть масу до кипіння. Вона має однорідно загуснути. Готовий крем перелийте в піалку, накрийте впритул харчовою плівкою. Тепер приготуйте коржі.

Білки збийте зі щіпкою солі в густу піну. Додайте до неї лимонну кислоту та 2 ст. л. цукру. Збивайте до загусання. Тоді просійте в пишну масу 80 г борошна та 2 ст. л. пудри.

Читайте також:

Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь

Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт