Особливість торта "Ангельський" у тому, що він складається з білкового бісквіту. Від цього ласощі і виглядають такими білосніжними і апетитними.
рецепт:
- яєчний білок 6 шт.;
- сіль щіпка;
- сахар 2 ст.л;
- лимонна кислота? ч.л;
- цукрова пудра 2 ст.
- мука 80 грам.
Для крему необхідно:
- яєчний жовток 6 шт.;
- цукор 150 г;
- ванілін 1 г;
- молоко 200 мл;
- мука 1 ст.л;
- вершкове масло|мастило| 100 гр.
Форма для випікання знадобиться діаметром 20 см.
Для прикраси використовуються кокосова стружка та білий шоколад.
Насамперед потрібно відокремити білки від жовтків.
Грінки - це минуле століття: рецепт салату "Шпротик", який стане зіркою новорічного столу
"Тисяча Зеленського": скільки українців отримають і чи вистачить на всіх грошей
Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Так, із жовтків готується крем. Додаємо до них цукру та ванілін. Перемішайте, вмішайте в масу молоко. Коли цукор розчиниться, додайте|добавляйте| до суміші 1 ст. л. борошна.
Білки збийте зі щіпкою солі в густу піну. Додайте до неї лимонну кислоту та 2 ст. л. цукру. Збивайте до загусання. Тоді просійте в пишну масу 80 г борошна та 2 ст. л. пудри.
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт