Особливість торта "Ангельський" у тому, що він складається з білкового бісквіту. Від цього ласощі і виглядають такими білосніжними і апетитними.
рецепт:
- яєчний білок 6 шт.;
- сіль щіпка;
- сахар 2 ст.л;
- лимонна кислота? ч.л;
- цукрова пудра 2 ст.
- мука 80 грам.
Для крему необхідно:
- яєчний жовток 6 шт.;
- цукор 150 г;
- ванілін 1 г;
- молоко 200 мл;
- мука 1 ст.л;
- вершкове масло|мастило| 100 гр.
Форма для випікання знадобиться діаметром 20 см.
Для прикраси використовуються кокосова стружка та білий шоколад.
Насамперед потрібно відокремити білки від жовтків.
Рецепт салату "Улюбленець" зі шпротами: класика, яка точно заслуговує на вашого новорічного столу
В кого зубні імпланти можуть не прижитися: правда від стоматологів
ПриватБанк б’є на сполох: 6 категорій українців, яким терміново потрібно перевипустити карту
"Бусифікація" ТЦК – лише початок: мобілізація може докорінно змінитись
Так, із жовтків готується крем. Додаємо до них цукру та ванілін. Перемішайте, вмішайте в масу молоко. Коли цукор розчиниться, додайте|добавляйте| до суміші 1 ст. л. борошна.
Білки збийте зі щіпкою солі в густу піну. Додайте до неї лимонну кислоту та 2 ст. л. цукру. Збивайте до загусання. Тоді просійте в пишну масу 80 г борошна та 2 ст. л. пудри.
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт
