Китайська компанія SAIC-GM-Wuling, до якої входить американський концерн General Motors, представила третє покоління свого бюджетного електромобіля Hongguang MINI EV Macaron. Macaron виявився успішною моделлю: з моменту його дебюту у 2020 році в Китаї було продано понад 1 мільйон одиниць.

Новий Macaron має компактний дизайн: довжина 3064 мм, ширина 1493 мм та висота 1614 мм. Має колісну базу 2010 мм та чотиримісне компонування. При складених сидіннях другого ряду об'єм багажного відділення сягає 734 літри.

Hongguang MINI EV Macaron

Інтер'єр спроектований з урахуванням практичності і пропонує багатофункціональне кермо, 8-дюймовий дисплей управління з різними варіантами підключення, а також достатньо місця для зберігання речей, включаючи відділення, підсклянники та кишені. Сидіння оббиті м'якою тканиною.

Hongguang MINI EV Macaron

Особливості електричної силової установки та запас ходу нового Macaron офіційно не розкриваються. Однак попереднє покоління оснащувалося заднім електродвигуном потужністю 27 л. та крутним моментом 85 Нм, максимальною швидкістю 100 км/год та запасом ходу від 120 до 170 км залежно від акумулятора.

Популярні новини зараз

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Hongguang MINI EV Macaron

Чутки припускають, що новий Macaron може мати максимальну дальність польоту 280 км., але ця інформація ще не підтверджена. Очікується, що продаж у Китаї розпочнеться до кінця листопада 2023 року за орієнтовною ціною від 2850 до 4700 доларів США з можливістю оренди батареї.

Читайте також:

Горе у команді Андрія Данилка: з'явилися подробиці трагедії

Церковне свято 10 листопада: чому цього дня краще триматися подалі від сусідів

Не всі господині це знають: як зберігати вершкове масло, щоб воно не псувалося кілька тижнів