Ніхто не заперечуватиме, що форуми автомобілістів – як українські, так і зарубіжні – заповнені порадами на всі випадки життя. Наприклад, в одному з чатів рекомендується використовувати зубну пасту для пластикових фар. Причому особливим шиком вважається наносити пасту на фару зубною щіткою і обов'язково товстим шаром. Далі потрібно пластиковий ковпак вимити водою та висушити. Ну а потім скористатися воском чи поліроллю. Схоже, про існування спеціальної хімії для цього чули не всі.

А ось на іншому форумі однією оригінальною порадою поділився ще один водій. Він розповів, що прекрасним освіжувачем повітря в автомобілі може стати звичайна дерев'яна прищіпка, за допомогою якої господині вішають випрану білизну на просушування.

Так от, якщо водій авто з якоїсь причини "тиснеться" розлучитися з 50 грн за звичну пахучу ялинку, то безкоштовна прищіпка, яких у кожному будинку десятки, може виправити ситуацію з атмосферою в машині.

І правда, їздити в машині зовсім без освіжувача не дуже комфортно, так як тканина і пластик, що використовується в обробці салону, витікають не найприємніший запах, та й з вулиці іноді тягне зовсім не гірським повітрям.

Отже, для того, щоб зробити хороший ароматизатор, знадобляться найпростіші та найдоступніші речі. В якості основи освіжувача можна використовувати звичайну прищіпку для білизни, головне, щоб вона була зроблена з дерева. А далі на нього необхідно нанести кілька крапель улюбленої ефірної олії та зачепити на решітку кондиціонера. У результаті неприємні запахи на деякий час зникнуть із салону.

Аромат можна вибрати на свій смак, адже в будь-якій аптеці представлений досить широкий вибір натуральних ефірних олій.

Популярні новини зараз

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Такий саморобний ароматизатор нітрохи не поступається магазинним варіантам, але при цьому коштує набагато дешевше і безпечний для здоров'я людини. Після того, як запах вивітриться, прищіпку можна знову просочити і повернути до машини.

Читайте також:

Їх приганяють з-за кордону: названі автомобілі, які українці купують найчастіше

Дуже непогані суми: названо країни ЄС, у яких українські біженці отримують найвищі виплати

Це займе всього 5 хвилин: як у домашніх умовах швидко позбутися синців під очима