Уряд України на засіданні 15 вересня затвердив зміни до правил видачі посвідчень водія, державної реєстрації та зняття з обліку транспортних засобів. Про це у Telegram повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Про це пише “epravda

Запровадження практичних іспитів для отримання посвідчень водія категорій А1, А та В1 виключно на початкових полігонах, а категорії В виключно в умовах дорожнього руху на маршрутах, визначених територіальним сервісним центром МВС.

Розширення функціональних можливостей електронного кабінету водія та порталу «Дія» з метою електронного замовлення послуг, пов’язаних з державною реєстрацією та зняттям з обліку транспортних засобів, оформленням тимчасових реєстраційних талонів та іншими супутніми процедурами.

Додавання до «Акції» нових можливостей, таких як продовження терміну відповідального зберігання номерних знаків для перереєстрованих та знятих з обліку транспортних засобів, надання висновків щодо можливості використання спеціальних індивідуальних ідентифікаційних номерів, а також можливість обміну посвідчень водія між електронні та фізичні форми.

Метою цих змін є оптимізація та модернізація процесу отримання водійських прав та реєстрації транспортних засобів, що зробить його більш ефективним та зручним для громадян України.

Популярні новини зараз

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Читайте також:

Путін знову заговорив про переговори з Україною: що він сказав цього разу

Це знадобиться кожному: як платити за світло вдвічі менше. Корисні поради

До Шуфрича прийшли з обшуками: у величезному будинку знайшли такі “дорослі” наряди, що на людях краще не з’являтися