У гаражі знайшли Toyota Camri 2007 року випуску практично з нульовим пробігом

Автолюбитель відшукав справжню "капсулу часу"- автомобіль Toyota Camry 40, випущений в 2007 році і практично з нульовим пробігом. Відповідне відео опублікував блогер Roma Urraco на своєму youtube-каналі.

Автомобіль Toyota Camry XV40 випускався на ринок протягом 5 років: з 2006 по 2011 рік. Транспортний засіб відноситься до дорестайлінгової версії седана. Знайдені екземпляр унікальний тим, що за всі роки їм ніхто не користувався. Автомобіль після виїзду з салону близько 14 років зберігався в гаражі, а його пробіг становить всього 28 кілометрів про що свідчать показання одометра.

Примітно, що знайдена Toyota виглядає зовсім як новий автомобіль. Та що вже говорити, якщо в сидіння в салоні досі в заводській плівці. Кузов Camry також в чудовому стані, немає жодного натяку на іржу. За довгі роки гаражного зберігання автомобіль сильно припав пилом, проте це зовсім не є проблемою.

Під капотом Toyota Camry 40 встановлений 2,4-літровий двигун 2AZ-FE, потужність якого становить 167 кінських сил. З даним агрегатом працює п'ятиступінчаста автоматична трансмісія. Для того щоб розвинути швидкість в 100 км/год автомобілю знадобитися 10,2 секунди.

За словами блогера даний автомобіль вдалося відшукати одному з його передплатників, він же і надав кадри, як підтвердження цього. За скільки чоловікові вдалося придбати нову Toyota Camry 40, на жаль, не повідомляється. Однак можна припустити, що Культова Camry влетіла йому в копієчку.

Раніше портал Hyser інформував, що автолюбителі схрестили "Запорожець" і "УАЗ". На виході вийшов справжній "монстр", який своєю прохідністю дасть фору навіть танку.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Показати ще

Також портал Hyser повідомляв, що болгарські майстри перекроїли салон старенького ВАЗ 2101 до невпізнання. Над салоном була проведена колосальна робота, що зайняла у майстрів 4 місяці.

Крім того портал Hyser писав, що українець показав унікальний "Москвич"з "буржуйкою".