Тиждень з 7 по 13 жовтня обіцяє поєднання спокійної та перетворюючої енергії, з гармонійними та напруженими планетарними аспектами.

Юпітер і Плутон, які залишаються нерухомими весь тиждень, уповільнюють зовнішню діяльність, але сигналізують про глибокі внутрішні зміни, особливо у владі та фінансах, які стануть очевидними до кінця осені.

Спілкування та конфлікти можуть бути складними, особливо для тих, хто чекає на документи за кордоном, але Венера та Марс створюють сприятливі умови для романтики та кохання близько 8-9 жовтня.

Творчість та юридичні питання виграють від гармонії Меркурія та Юпітера, відкриваючи двері для успіху у цих галузях. Однак до 13 жовтня напружені аспекти між Меркурієм і Плутоном вимагатимуть обережності в словах та діях, особливо коли Меркурій переходить у напружений Скорпіон.

Тижневий гороскоп (7-13 жовтня):

Овен.

Популярні новини зараз

А що то там за біле? Надя Дорофєєва в ліжку засвітила зайвого

Коли і як садити озимий часник у жовтні та листопаді для казкового врожаю

Сергія Жадана та Христину Соловій вперше помітили за розмовою після розставання: "Світ давно не змінюється"

Зниження призовного віку до 18 років: Залужний переконаний, що ці люди врятують країну

Показати ще

Цей тиждень сповнений подій і вимагає вашої рішучості. Це гарний час для зміцнення відносин з оточуючими, але уникайте конфліктів, щоб зберегти гармонію.

Телець.

Чекайте на приплив енергії, який допоможе вам подолати труднощі. Довіртеся своїй інтуїції у прийнятті ключових рішень, особливо на початку тижня.

Близнюки.

Тиждень принесе продуктивні зміни. Не відкладайте важливих завдань — вживайте рішучих заходів. На вас можуть чекати приємні зустрічі до вихідних.

Рак.

Вам потрібно буде впоратися з численними дрібними завданнями, тому слідкуйте за рівнем своєї енергії. Обов'язково відпочиньте та підзарядіться у вихідні.

Лев.

Лідерство має ключове значення цього тижня, коли ви вирішуєте різні проблеми. Будьте обережні у фінансових питаннях і проявляйте ініціативу, щоб досягти успіху.

Знаки Зодіаку

Діва.

Зосередьтеся на своєму здоров'ї та емоційному благополуччі. Знайдіть час для занять, які вам подобаються, щоб залишатися збалансованими та відпочили.

Терези.

Важливе рішення на початку тижня може вплинути на плани на майбутнє. Ретельно керуйте своїми витратами, оскільки це може покращити ваше фінансове становище.

Скорпіон.

Це чудовий тиждень для роботи з документами чи паперами. Подумайте про те, щоб відвідати членів сім'ї, оскільки їм може знадобитися ваша підтримка.

Стрілець.

Це напружений тиждень, але не перевантажуйте себе. Розслаблення за допомогою прогулянок або якісного проведення часу з близькими допоможе вам зберегти рівновагу.

Козеріг.

Можливо вам доведеться переглянути свої плани на майбутнє. Зверніть увагу на цінні ідеї з вашого кола спілкування, але не перестарайтеся - збалансуйте роботу з відпочинком.

Водолій.

Тиждень пропонує можливості виявити свою креативність та налагодити зв'язки. Будьте обережні, довіряючи друзям – тримайте особисті питання в таємниці.

Риби.

Тиждень починається з гармонії, дозволяючи вам зосередитись на особистих справах. Подбайте про своє здоров'я та розгляньте можливість медичного огляду, якщо це необхідно.

Читайте також:

Гороскоп на осінь: знаки Зодіаку, яким випаде унікальний шанс все змінити

Фортуна обрала саме вас: три знаки Зодіаку у жовтні отримають усе, про що мріяли

Жовтень вже підготував потужний удар: два знаки Зодіаку, на які чекають неймовірні труднощі