Розлучення - неминуча частина життя будь-якої людини і мало у кого були стосунки без сумного кінця.

Хтось устрибує в нові стосунки легко, через кілька тижнів, а то й днів, а хтось може роками залишатися в олиноцтві, збираючи себе по шматочках. На це, зокрема, впливає і знак Зодіаку. Хто ж швидше за інших піде в нові відносини після розлучення для того, щоб врятувати свою менталку?

Сварка між родичами, фото: youtube.com

Овен

Овни зазвичай сміливі та життєрадісні, а також люблять відчувати щось нове. Зазвичай вони не поринають у смуток і не хочуть, щоб щось утримувало їх після розставання. Зрештою вони вважають за краще вступити в короткий зв'язок з новою людиною, щоб позбавитися тих емоцій, які були в них у попередніх стосунках. Вони орієнтовані на сьогодення та рідко сумують за колишніми партнерами.

Близнята

Після розставання Близнята прагнуть випробувати щось нове і цікаве, і часто закінчують тим, що вступають у відносини з іншими людьми. Так як цей знак Зодіаку дуже товариський, він швидко входить у нові відносини і відпускає минуле. Коли колишні стосунки стають нудними та закінчуються, Близнята не соромляться розпочинати нові.

Закохані, фото: hyser.com.ua

Популярні новини зараз

Завжди був конкурентом "Олів'є": рецепт салату "Ніжність" із куркою

Справжнє ім'я та прізвище Настя Каменстких: чому артистка обрала саме це

В Україні різко зміниться погода: коли увірвуться заморозки та заллє дощами

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Терези

Навіть після розставання з колишнім партнером Терези хочуть, щоб їм приділяли увагу. Розбите серце цього знаку Зодіаку потребує його побалування, тому не заперечує, якщо це походить від коханця на одну ніч. Вони, мабуть, не хочуть надто довго жити на самоті і вже почали шукати когось нового.

Стрілець

Цей пристрасний і заповзятливий знак готовий рухатися далі після розставання, тому що для нього часто відкриваються нові особистості та можливості. Щоб припинити стосунки, Стрільці часто трапляються з новими партнерами. Вони рідко повертаються до колишніх і навряд чи будуть жалкувати за розставання.

Закохані, фото: Pinterest

Читайте також:

Здоров'я просто богатирське та хвороби не загрожують: 4 знаки Зодіаку, яким не страшний сезон грипу .

Рейтинг мудрості: які жінки за знаком Зодіаку ламають усі стереотипи.

Гороскоп на осінь: знаки Зодіаку, яким випаде унікальний шанс змінити все.