Швейцарія вважає, що Формула світу Зеленського не є єдиним планом щодо України, який можна обговорювати, необхідно розглядати й інші варіанти. Про це 30 вересня заявив МЗС Швейцарії.

Саме в цій країні відбувся перший Саміт світу з України. Нещодавно стало відомо, що країна нібито підтримала думку Китаю та Бразилії щодо світу України. А сам Зеленський їхні пропозиції категорично критикував.

Володимир Зеленський, фото: hyser.com.ua

Звичайно, українці зацікавлені в тому, щоби побачити мирний план президента, про який так багато говорять. У свою чергу, глава Офісу президента України Андрій Єрмак стверджує, що така можливо у всіх нас буде після презентації Плану перемоги президенту США та партнерам. Однак, ми не зможемо побачити повний текст через "чутливі частини".

"Це План президента, і, безумовно, як він пообіцяв після презентації президенту Сполучених Штатів, партнерам, я думаю, його презентують українцям. Але, безумовно, є частини, такі дуже чутливі, вони закриті. І не тому, що є секрети. Це наша країна, ми всі, знаєте, сьогодні, у хорошому розумінні цього слова, така, справді, єдина сім'я, в якій не може бути секретів, особливо під час війни. Але все-таки все, що стає публічним, це чують не лише в нас, в Україні, це чує і ворог" , – сказав він.

Андрій Єрмак. Фото: YouTube

Популярні новини зараз

Передбачення кінця світу: у записах Ньютона знайшли "фатальну" дату

Коли вересень був сухим: обов'язково зробіть це на дачі у жовтні і буде вам щастя

Із завтрашнього дня зміниться тариф на електроенергію: кого вразять нові платіжки

Без проблем можна з'їсти відразу 4 штуки: рецепт соковитих м'ясних котлет із пшоном по-єврейськи

Показати ще

За словами Єрмака, важливу реалізацію цього плану побачити на ворожій території. І побачити у результатах, перемогах наших Збройних Сил.

Глава Офісу президента також висловив упевненість, що громадяни зрозуміють необхідність замовчувати деякі деталі Плану перемоги: "Люди у нас дуже розумні, люди все розуміють і всі оцінюють".

Читайте також:

Путін хотів помірятися... валізками, але Зеленський його поставив на місце: "Він повинен боятися" .

Володимир Зеленський підбив підсумок і зробив заяву: "Жовтень - час рішень" .