Осінь вже в самому розпалі, у тому числі й погоді, тому настав час і осінніх страв. Звичайно, поки не дуже хочеться включати духовку для шарлоток і гарбузових пирогів.

Але оладки приготувати - раз плюнути, особливо, коли є відмінний рецепт яблучних.

Яблучні оладки, кадр з відео

Інгредієнти:

кефір - 300 мл;
сіль - щіпка;
цукор - 2 ст.л.;
яйце - шт.;
рослинна олія - ​​2 ст.л.;
борошно - 200 г;
сода - ½ ч.л.;
яблука - 2 шт.

Приготування яблучних оладок:

1.В миску з кефіром висипаємо сіль і цукор, розбиваємо яйце, вливаємо олію, перемішуємо компоненти. Висипаємо в суміш борошно та соду, замішуємо тісто.

2.Яблука очищаємо від шкірки та насіннєвих коробочок, нарізаємо маленькими кубиками. Викладаємо яблучні шматочки в тісто, змішуємо.

Популярні новини зараз

Про цей урожай напишуть у газетах: як правильно висадити часник осені і що додати в лунку

Садили троянди, а виросла... шипшина: чому так відбувається і як цього недопустити

Тільки прибули іранські ракети: ЗСУ знищили військовий арсенал Росії у Волгоградській області

Без проблем можна з'їсти відразу 4 штуки: рецепт соковитих м'ясних котлет із пшоном по-єврейськи

Показати ще

Приготування яблучних оладок, кадр з відео

3.Викладаємо тісто в кондитерський мішок. У сковороді розігріваємо олію, зціджуємо порції оладок туди. Важливо, щоб тісто на ⅓ потопало в маслі.

4.Обсмажуємо оладки під кришкою з одного боку до золотистого кольору. З іншого боку обсмажуємо без кришки.

Отримані пишні оладки з яблуками можна посипати цукровою пудрою. Виходять смачні ніжні оладки на сніданок.

Читайте також:

Так готували наші предки у Карпатах: рецепт ніжної підливи з білих грибів до будь-якої страви.

Кефір, яйце та згущене молоко: рецепт смачного та бюджетного італійського торта.