Мало хто знає, що якщо до звичайного м'ясного фаршу додати натертий болгарський перець і картопля, то котлети набудуть зовсім іншого смаку.

Продукти (на 5 порцій):

  • фарш м'ясний (свино-яловичий) – 500 г;
  • картопля – 150 г;
  • перець болгарський – 100 г;
  • цибуля ріпчаста - 100 г;
  • олія вершкове - 30 г;
  • сухарі панірувальні - 80 г;
  • олія рослинна - 2 ст. ложки;
  • петрушка свіжа – 5 г;
  • сіль - 1 ч. ложка (або до смаку);
  • перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки (або до смаку).

Цибулю потрібно очистити і натерти на великій тертці. У болгарського перцю видаляємо плодоніжку та насіння і теж потрібно натерти на великій тертці.

Картоплю очистіть і також натріть на великій тертці.

Всі овочі додаємо до фаршу, а також м'яке вершкове масло та перемішуємо.

Далі фарш потрібно посолити, поперчити та перемішати.

Популярні новини зараз

Виноград тріскається прямо на кущі? Як врятувати свій урожай до того, як стане надто пізно

– 5 кг за тиждень? Лікарі в шоці, дієтологи нервово курять: як не загробити себе в гонитві за новорічною сукнею

Секретний рецепт торта "П'яна вишня", який змусить ваших гостей ахнути: це легендарно та дуже просто

Пенсії, субсидії та соціальних виплат не буде: ПФУ заявив про вимоги

Показати ще

Потім потрібно добре відбити фарш, піднімаючи його над мискою і зусиллям кидаючи назад у миску.

Мокрими руками розділяємо фарш на однакові частини та формуємо котлети. Приблизно виходить п'ять штук. Запануйте (обвалюйте) котлети в панірувальних сухарях.

У сковороду наливаємо олію і розігріваємо на середньому вогні. Викладіть в сковороду котлети і обсмажуйте по 7-8 хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки. Якщо котлети готові, то при розрізанні їх виділяється прозорий сік.

Подавати котлети рекомендується з ароматною подрібненою зеленню.

Читайте також:

Ласощі вихідного дня: рецепт смачного пирога з лаваша, фаршу та капусти

Діди додавали цей засіб у кожну лунку: старовинний секрет багатого врожаю картоплі

Згадати молодість: рецепт смажених пиріжків на кефірі, які продавали бабусі в електричках