Продукти (на 2 порції):

  • сир - 100 г;
  • сир сулугуні – 100 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • молоко кисле (або кисле молоко) - 200 мл;
  • борошно – 160 г;
  • масло вершкове (для смаження) - 20 г;
  • розпушувач – 8 г;
  • сіль - 1 щіпка.

У глибокій мисці до сиру додаємо яйце і щедру щіпку солі. За допомогою ложки потрібно зробити так, щоб із сиру та яйця вийшла однорідна суміш. Однак, якщо в ній будуть маленькі грудочки сиру, зовсім не страшно.

Далі потрібно додати кисле молоко та перемішати. Після цього додаємо борошно, що просіює, і розпушувач.

Ще раз все потрібно добре перемішати - повинно вийти тісто по консистенції як на оладки.

Сулугуні натріть на великій тертці і додайте|добавляйте| в тісто.

У сковороді невеликого діаметру (18-20 см) розігріваємо вершкове масло (10 г) та викладаємо туди половину сирного тіста, розрівнюючи поверхню.

Смажимо коржик під кришкою на вогні трохи вище середнього приблизно 6 хвилин.

Популярні новини зараз

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Показати ще
Потім коржик за допомогою лопатки потрібно акуратно перевернути на інший бік. Смажимо знову під кришкою тепер уже на середньому вогні ще близько 5 хвилин.

Таким же чином потрібно посмажити на олії другий коржик з тіста, що залишилося.

Подаються сирні коржі до столу виключно у теплому вигляді.

Читайте також:

Гарний настрій на сніданок: як приготувати оладки з яблуками та вівсянкою. Рецепт

Як приготувати пишні оладки на воді: секрет старовинного рецепту

Справжні ласощі: як зробити бурякові оладки. Рецепт корисного сніданку