Плов хоч і є стравою східної кухні, але вона також має великий успіх в українських господарок. Але як бути, коли хочеться скуштувати плов, але зараз піст? Приготувати пісний плов із соєвим м'ясом.
Докладніше про цей рецепт читайте у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Крок 1: Підготуйте інгредієнти. Рис промийте та замочіть у воді на 30 хвилин. Цибулю та моркву наріжте кубиками, картопля – шматочками. Імбир та часник дрібно наріжте.
Крок 2: Розігрійте масло в казані або глибокій сковороді і обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору.
Крок 3: Додайте|добавляйте| до цибулі моркву і обсмажуйте, поки вона не стане м'якою.
Крок 4: Додати картопля і соєве м'ясо. Обсмажуйте на середньому вогні протягом 5-7 хвилин.
Крок 5: Додати імбир і часник, коріандр, куркуму, зіру, лавровий лист і сіль. Ретельно перемішайте та смажте ще кілька хвилин.
Крок 6: Відкиньте рис на друшляк і промийте водою. Додайте в казан або сковороду до овочів та м'яса та перемішайте.
Крок 7: Додайте достатню кількість води, щоб покрити рис шаром 2-3 см. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні доти, поки вся вода не вбереться.
Крок 8: Залишіть плов на 10 хвилин під кришкою, щоб він просочився ароматами. Потім подайте, прикрасивши свіжою зеленню.
Пісний плов із соєвим м'ясом готовий. Смачного!
Читайте також: