Лавровий лист є не тільки важливим пряним інгредієнтом для страв, але також містить цілу низку корисних речовин як харчова добавка. Однак, щоб зберегти смак та аромат страви, необхідно розуміти кілька правил.

Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

По-перше, лавровий лист слід додавати у блюдо ближче до його готовності – за 5 хвилин до готовності у перші страви та за 10 хвилин – у другі. Таким чином, можна надати страві всі корисні ефірні олії, які мають характерний аромат.

По-друге, після приготування, лавровий лист слід видалити із страви, щоб уникнути гіркоти від дубильних речовин, що входять до лаврушки, які можуть зіпсувати смакові властивості страви або вплинути на якість продуктів, що використовуються.

Не зважаючи на те, що лавровий лист має низку корисних властивостей, які сприяють позитивному впливу на здоров'я, не варто залишати його в блюді надовго. Дотримання правил приготування та вживання лаврового листа дозволяють зберегти його властивості корисними та зробити ваші страви смачними.

Читайте також:

Популярні новини зараз

"Мене дорого утримувати": Машу Полякову можуть депортувати з США, навіть шлюб - не гарантія

"Він ще дасть фору молодим": дружина Віктора Павліка розповіла про життя з чоловіком, старшим на 29 років

Залишився місяць літа: одна справа для кожного знаку Зодіаку, щоб не шкодувати про цей сезон

Виглядає незвично: Audi вирішила змінити дизайн логотипу

Показати ще

Старовинний секрет: для чого наші бабусі підпалювали лавровий лист у будинку

Не повторюйте помилку: чому лавровий лист обдають окропом і коли його потрібно додавати в суп

У нього додають яєчні млинці: курячий суп із кукурудзою, що робиться з одним секретом