Сирники з тофу з бананом і рисовим борошном особливо доречні на сніданок під час посту.
Тофу (соєвий сир) не смакує, що дозволяє використовувати його з різними соусами, спеціями та приправами майже для будь-якого методу кулінарної обробки. Він буває двох видів: м'який та твердий. Для приготування супів краще використовувати м'якіші сорти тофу, а ось в інші страви краще підходить твердий тофу.
Для сирників теж краще брати тверду тофу: з м'яким тісто буде занадто рідким. Але і з твердого тофу не готуйте заздалегідь тісто, а відразу приступайте до смаження.
Час приготування: 20 хвилин
Калорійність: 190 ккал на 100 г
Інгредієнти:
В Україні с магазинів зникає головний продукт: виробники тримають ціни "на зубах", але надовго їх не вистачить
План Трампа: США готують переговори з Путіним про завершення війни, але лише з однією умовою
"Мовчати не збираюся": Оля Полякова заявила, що не здасться у боротьбі за право виступити на "Євробаченні"
Одна помилка, через яку часник не виросте три роки поспіль: агрономи б'ють на сполох
- 200 г твердого тофу;
- 1 стиглий банан;
- 1.5 ст. рисового борошна;
- дрібка солі;
- 1 ст.л. сахара;
- щіпка кориці.
Тофу потрібно натерти на дрібній тертці або розкришити вилкою до консистенції сиру, щоб не залишалося великих частинок.
Банан очистіть, подрібніть у пюре та змішайте з тофу.
Додайте в суміш рисове борошно, сіль, цукор і корицю, ретельно перемішайте.
Сформуйте з маси, що вийшла, сирники. Якщо маса розвалюється, то можна додати трохи води, а якщо маса занадто рідка, то додайте ще борошна рисового.
Сирники викладете на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії.
Готуйте під кришкою кілька хвилин, потім переверніть сирники та обсмажте їх з іншого боку, не накриваючи.
Читайте також:
