Мережа супермаркетів АТБ попередила українців про нові витівки шахраїв. Справа в тому, що зараз почалися нові «розводи», пов'язані з АТБ. У популярній мережі магазинів уже звернулися до українців із попередженням.

Цю інформацію розмістили на офіційній сторінці АТБ у Facebook.

Є інформація про те, що шахраї частенько розповсюджують у мережі брехливу інформацію про нібито акції в АТБ. Йдеться про різноманітні сертифікати, купони на знижки і так далі.

Справа в тому, що це все витівки шахраїв, які можуть збирати особисті дані українців. Представники АТБ вже застерегли мешканців нашої країни та попросили не вестись на витівки злочинців.

«Шановні покупці торговельної мережі «АТБ-маркет»! Доводимо до Вашого відома, що часто шахраями через соціальні мережі та месенджери поширюється інформація про проведення різноманітних акцій, щодо надання грошових подарунків, сертифікатів на купівлю продуктів у магазинах мережі «АТБ-маркет» тощо. Звертаємо Вашу увагу, що це абсолютно недостовірна інформація! Уся інформація, щодо акційних пропозицій, які проходять у мережі АТБ, завжди розміщується на офіційному сайті компанії – www.atbmarket.com та на офіційних сторінках у соц. мережах. Всю інформацію ми публікуюємо виключно УКРАЇНСЬКОЮ мовою! Просимо Вас бути пильними та уважними, та не брати участі у шахрайських акціях!», - подписана публикация в социальной сети.

Українці не пройшли повз цю інформацію і почали дякувати супермаркету за попередження.

Популярні новини зараз

Їжа для всієї родини: рецепт гарячих сосисок у конвертах

Його називають "Весняна насолода": рецепт салату з молодою редискою, куркою та яйцем

Прийде позичати у знайомих: скільки тепер доведеться заплатити за ухилення від мобілізації

Показати ще

«Дякую за інформацію!», «Дякую», - пишуть українці.

Читайте також:

"Боже око": мешканці Києва спостерігали незвичайне явище у нічному небі

Українським чоловікам дозволять виїжджати за кордон: названо нові категорії